Ako pribrať?

Príspevok v téme: Ako pribrať?
ChcemPribrať

Prosím o radu. Mám 17 rokov, cca 170cm a vážim len 45kg :(. Stravujem sa úplne normálne, chutí mi jesť. Lenže nie a nie pribrať :(. Vždy som bola chudá, no myslela som si, že v puberte priberiem. Lenže opak je pravdou, stále som taká špagetka :-/. A dokonca mám aj zvýšený cholesterol :(. Ja to už nechápem. Niekto neje dokopy nič a je pri tele. A ja môžem zjesť napríklad na desiatu aj 5 rožkov a nič :-/. Už mi to ide na nervy.Poraďte

viktor001912

mat vase problemi mam 17 vyska 180 a vaha 79 myslite ze je to dobre? nevyzeram tlsty ale ani zase chudy ja potrebujem len to svalstvo trochu upravit lebo brucho mam jak huspeninu. Ale vies co kludne by som vam daroval 5 kg keby sa to dalo:)

vemmapartner

Skús VEMMA (www.vemmapartner.sk), úprava váhy je síce vedľajší účinok, ale funguje. Manželka bola odjakživa "špagetka", po 6 mesačnom dennom užívaní pribrala 11 kg (ja som za tú istú dobu prišiel o 10 kg) bez zmeny spôsobu stravovania. Obaja sme to totiž začali užívať kvôli úplne inému problému.

pangamin

kúp si PANGAMIN FUNGUJE TO 3x10tab 3 mes potom 3x 20tab 3 mesiace,
plnotučné mlieko,slaninka,sladkosti smotanka,vštko"nezdravé" je pre teba dobreé,potom si zalahni s plným bruškom a vydrichmaj sa.

mia8

ja mam skvelý tip ako pribrat. Ak sa toho budeš držat aspon 4 mesiace pomôže ti to pribrat:
Popros uja Googla nech ti vyhodí všetky jedálne lístky materských škol alebo škol.. a vytlač si to a papaj podla toho :)) Vážne pomáha:) detičky totiž potrebuju na svoj vývin vysokokalorické ale zdravé jedla.tak že šup šup
TIP: vytlačte si dva JL na týžden a kombinuj..

kevyn

Odporucam ti splnat jednoduchu rovnicu prijat viac ako spalit.Mala by si si dopriat ranajky (vajcia,vlocky + mlieko) S rozkov sa velmi nepribera.. na desiatu skor odporucam nejake cestoviny so syrom,alebo tuniak,ak ti chuti.Obed nejake maso + ryzu.Vecera tiez nejake maso + ryzu.
Ak nepriberes ani tak,tak treba jest viac a viac :) Pripojit viac jedal do dna.Ja mam ten isty problem rychly metabolizmus.

Habbs

Najhorsie,co moze byt je si mysliet ,ze cim viac sladkeho zjes tym viac priberies.Sladke veci obsahuju jednoduchy rychly cukor.Ako rychlo sa do tela dostane tak rychlo z neho vyjde.Jedno co ti ostane je preplneny zaludok a nechut na normalne hodnotne potraviny.Nehovorim otom ako skodi cukor(sladkosti).Jedz spravny pomer bielkovin,sacharidov a tukov.Na pribratie je potreba jest vela sacharidov.Vo vasom veku by som neriesil.Tiez som bol chudy.Mam 25rokov a mal som uz 96kg. Momentalne 90kg.Pred letom som chcel schudnut.

simka111

Ja mam 16 rokov,166cm a vazim 50 kg.
Vsade mi ukazuje ze mam podvahu ale je to pravda,no neviem ako mam pribrat,jem vela a stale,zjem vsetko co pride pod ruky,sladke jem maso,pecivo a stale nic...zacala som brat cierny zazrak tak uvidime....