Ahojte, tak mám taký problém...neviem sa tam dole poriadne oholiť...odkedy som sa tam začala holiť, chlpy sú stále hrubšie a hustejšie..a keď sa holím tak ma to bolí a VŽDY tam ostanú tie čierne bodky po chlpoch a takisto vyrážky..po holení sa samozrejme dezinfikujem..už som skúšala aj vodu po holení..všeličo, no tie vyrážky tam stále sú. No viac ma hnevajú tie čierne bodky ktoré tam vždy ostávajú..vyzerá to dosť hrozne a keď tam rukou prejdem tak pichám jak ježko:D..nemáte nejaké rady ako sa správne oholiť aby tam neostali tie \"zbytky\" a vyrážky?..okrem depilácie pretože na tú nemám odvahu:D..tak čo?
Ako sa oholiť tam dole?
je to klasika,
ak zacne honit, pardon holit, tak to zacne radt.
hol sa hol,
tiež som nevedela čo s tým. strašne citlivú pokožku som mala. nech som robila čo som robila, vždy boli pupáky červené, ale po čase (dlhšom) si proste pokožka zvykla a už v pohode. všetko je hebké a príjemné. :)
Skus weet proti zarastaniu chlpkov.. mne pomaha aj proti vyrazkam ale neni to dokonale asi nikdy nebude... proste mame citlivu pokozku, co uz .....
moja rada;dobry gel na holenie(najlepsi je nivea muzsky biely)a po holeni napudrovat detskym pudrom
Ok baby ... tak najidealnejsie je pouzivat vzdy novu ziletku aj ked to nieje castokrat mozne ale je to najidealnejsie... pred holenim vliest dosprchy aspon 15 minut a chlpky zmeknu ... a naniesť gel na holenie... NIKDY NIE NASUCHO ... a holiť sa smerom odhora dole nie naopak (ay sa nam neurobili tie červene pupačiky a nezarastali chpky)... jednym ťahom najlepsie:) a ziletku často oplachovat pod vodou lebo zo zadrbanou žiletkou sa moc dobre neholi :)pomaly jemne a neprechadzať zbytočne po jednom meste viac krat ak to nieje potrebne ..po holeni dôkladn umit a pouzit bud zasip alebo balzam (skor balzam)
Tak sa nehol... pripadne si chlpky ostrihaj noznickami, a ohol sa len tie miesta, ktore ti nezakryju nohavicky... btw, to ze maju zeny chlpky na intimnych miestach nie je len tak pre nic za nic... Naopak, nieje dobre byt oholena uplne "donaha", kedze nas chlpky chrania pred bakteriami a pod...
Lolitka s tym nic neurobis, to je vsetko o tom, aku mas pokozku, ake mas chlpky... mozno je problem aj v ziletke - ja sa dokazem dohladka oholit len s cerstvo novou nepouzitou, akonahle je uz pouzita tak to dohladka nejde... pokial nechces kricat od bolesti pri epilacii strojcekom alebo voskovym apsikom (ktory mne na tieto chlpky nefunguje), tak sa s tym musis zmierit
skus elektricke strojceky...
Podobny problem mam aj ja :D::D:D:D:D:D:*D:D ked zozenies riesenie, daj vediet