Ako sa oholiť tam dole?

Príspevok v téme: Ako sa oholiť tam dole?
Lolitkaaa09

Ahojte, tak mám taký problém...neviem sa tam dole poriadne oholiť...odkedy som sa tam začala holiť, chlpy sú stále hrubšie a hustejšie..a keď sa holím tak ma to bolí a VŽDY tam ostanú tie čierne bodky po chlpoch a takisto vyrážky..po holení sa samozrejme dezinfikujem..už som skúšala aj vodu po holení..všeličo, no tie vyrážky tam stále sú. No viac ma hnevajú tie čierne bodky ktoré tam vždy ostávajú..vyzerá to dosť hrozne a keď tam rukou prejdem tak pichám jak ježko:D..nemáte nejaké rady ako sa správne oholiť aby tam neostali tie \"zbytky\" a vyrážky?..okrem depilácie pretože na tú nemám odvahu:D..tak čo?

AdamKrt

akinom007 23.02.11 20:26:

ktore strojceky pouzivas z Lidla na holenie ? Myslis tie 12ks balenie, modre jednorazove strojceky, tusim znacky Gibellini ?

Tie sa mi zdaju take celkom tupe, ze dost tahaju.

geekygirl7

RNG: no vsak si to hod do googla a uvidis co najdes. Samozrejme to nie je 100% (co uz je) dokazane, ale su studie ktore spajaju vyssie riziko rakoviny vajecnikov s pouzivanim mastenca. Mastenec sa napr. nasiel v tkanive nadorov vyoperovanych z vajecnikov.
Ja by som bola len rada, keby to nebola pravda, sama som detsky puder po holeni pouzivala. :(

RNG

Inac nechapem to holenie na takych citlivych a naviac neviditelnych miestach...
Alebo som zastaraly??
Ale ved aj za mojej mladosti sa filcky holili, aby mohli predvadzat svoje umenie nahe. Ale vtedy to boli len filcky, niktora ina zena.
Moda zrejme pokracuje milovymi krokmi, ci je to rozumne alebo nie.

RNG

Mastenec(talc) je karcinogen len ked ho zjes alebo vdychnes.
Ale pre istotu by som aj tak pouzival len organicke biodegradacne materialy, ako bavlna, lan, skrob a podobne.

geekygirl7

Detský púder určite nie! Viaceré štúdie ho uvádzajú ako rizikový faktor pre vznik karcinómu vaječníkov. (Ak obsahuje mastenec.)

bluues

no toto čo tady píšete sem siprečítala už dosť dávno a skusila som to ale ako sito holím tak neoholi sa mi to cele zostanu mi tam dosť dlhé chlpky ešte. a dávam si tam vela krému no je to lepšieako predtým ..ale tie chlpky ma štvu nejde mi to nikdy oholiť celé

akinom007

a este jedna vec tu ziletku ktoru pouzijem na intimne oblasti pouzijem len tam nikdy nie ze si oholim trebars nohy a potom intimne oblasti tou istou( viem ze baby robia ja tak)

akinom007

Baby ja s tym nemam absolutne ziaden problem ked sa holim takto: neholim sa prilis casto ale max. 2x do tyzdna, holim sa NASUCHO (keby si dam nejaku penu hned mam mykozu, a prave s penou sa mi to smyka a neda sa to oholit dohladka! a vtedy sa mi vyhodia ja pupaciky ked by som sa holila dakou penou pripadne sprchacom.) takze len nasucho maximalne Lactacydom a po oholeni hrubu vrstvu detskeho pudra. No a pouzivam jednorazove ziletky uplne lacne aj lidlove panske:) napr.

SofiaCrazy

Jednoduche..pred holenim aspon 10 minut naniest nejaky krem (pouzivam Vineu) ono zmeknu.potom najprv ist najlepsie ziletkou odhora dole a az ked tam skoro nic nebude, jednym tahom zhora dolu...potom si obliect aspon na pol hodnuu najlepsie hodinu nieco volne a lahke,priedusne...ale po 5minutach vylezenia zo sprchy sa poriadne natret znova kremom..a najlepsie je takou hrubou (bielou) vrstvou...nic nepokazite...pouzivat intimku a nebičko :D