Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa oholiť tam dole?

Príspevok v téme: Ako sa oholiť tam dole?
Lolitkaaa09

Ahojte, tak mám taký problém...neviem sa tam dole poriadne oholiť...odkedy som sa tam začala holiť, chlpy sú stále hrubšie a hustejšie..a keď sa holím tak ma to bolí a VŽDY tam ostanú tie čierne bodky po chlpoch a takisto vyrážky..po holení sa samozrejme dezinfikujem..už som skúšala aj vodu po holení..všeličo, no tie vyrážky tam stále sú. No viac ma hnevajú tie čierne bodky ktoré tam vždy ostávajú..vyzerá to dosť hrozne a keď tam rukou prejdem tak pichám jak ježko:D..nemáte nejaké rady ako sa správne oholiť aby tam neostali tie \"zbytky\" a vyrážky?..okrem depilácie pretože na tú nemám odvahu:D..tak čo?

lochness

lactacyd je intimny gel, zozenies ho v kazdej drogerke a asi aj v lekarnach, maju viacero druhov a stoji okolo 5e

danielaaa

tak ja si myslim, ze ziletka, kt. stoji 50 centov a este su v baliku 7ks. nemoze dobre holit! potom ze z coho mate vyrazky? ja mam pokozkzu nadmieru citlivu, atopicku,holim sa vylucne Venuskami, lactacydom a v zivote som nemala vyrazky ani podrazdenie ani nic,, ani na nohach ani v podpazusi ani medzi nohami, holim sa do proti smeru rastu chlpkov a uplne dohladka, chlpky sice nemam silne, ale problem som v zivote nemala, takze skuste normalne ziletky baby...

User_37597

ja sa neholim :D
ja si to striham strojcekom (depilatorom)
a som nadmiesu spokojna.teda v lete to sem tam dam uplne dole.ale mne to nevadi.a priatelovy tiez

AdamKrt

Mne sa zda, ze intimne holenie neni iba zalezitostou daneho cloveka, ale aj jeho partnerky/partnera.

Uvediem priklad - oholeny muz, alebo zena pocas milovania. Poloha misionarska, alebo na konika. Dochazka k suchaniu panvy o panvu.

Ak sa zena holila po smere rastu chlpkov, bude mat pokozku na venusinom pahorku trochu pichlavu. Podobne muz, ak sa pristrihuje okolo penisu, alebo sa tam oholil. Takato draplava pokozka podrazi partnera, partnerku.

Ak su tam chlpky o trosicku dlhsie, nie vsak strnisko, nebude dochadzat k podrazdeniu.

Preto ak je partnerka vyholena, ci uz po smere rastu chlpov, alebo dokonale hladka vyholenim proti smeru rastu chlpkov, partner urobi najlepsie pre nu, ak si on sam pristrihne chlpky, povedzme na 7mm, ale nebude ich holit.

Sam som si to vsimol takym sposobm, ze aj po dobrom holeni, ked bola dokonale hladka pokozka, vsetko dobre osetrene, tak na miestach, kde nebol pritlak na partnerku, nedoslo k podrazdeniu, ani zacervenaniu, ziadne vyrazky. Tam, kde bol pritlak s partnerkou, tak pomerne rychlo doslo k vyrazkam, podrazdeniu. A ak to bolo iba pristrihnute na kratko, bolo to tiez v pohode.
-------------------------
Hovori sa, ze chlpy dnes uz nemaju vyznam. Podla mna svoj vyznam maju. Mozno uz nie ten povodny ako u zvierat, pachovy. O ochrannom sa da polemizovat, ale keby clovek chodil nahy, citil by to tiez. Napr. vacsia nachylnost na prechladnutie mechura a podobne. Pri milovani vsak ochlpenie zohrava ochrannu funkciu, ak je do urcitej dlzky.

michaela312

Ja našťastie aspoň s týmto problém nemám.. Ale neviem počula som, že je dobré sa holiť pod tečúcim prúdom vody.. Tak skús :)

holickaholic

ja mam 5 cepelovu ziletku venus, holim sa iba s lactacydom. a najlpesie je, ked su chlpky zmaknute. s vyrazkami nemam problem. ta ziletka mi vydrzi aj pol roka.

gre_ta

Aj mne sa občas zvykli vyhodiť malé vyrážky, ale od kedy som si kúpila trochu kvalitnejšiu žiletku (Venus Breeze) už s tým nemám problém. Snažím sa neholiť častejšie ako raz za týždeň, aby to šlo dolu všetko ;) a keďže na žiletke sú po bokoch gélové pásiky, pokožka mi ostane vždy hladká, aj napriek tomu, že použijem len vodu... A už nemám problém ani s bodkami ani vyrážkami... veľa šťastia :)