Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poďme sa zasmiať

alusinkaa

A este hodim jednu prihodu... Ked som este byvala na intrakoch, mozno to poznate, na 10 izieb, jedna sprcha... Tak som sa raz isla osprchovat, a ked som skoncila, iba zabalena v uteraku som sa vybrala nazad do nasej izby... Otvorila som si dvere, a bolo tam nejako vela ludi... Som si povedala, vsak co, asi si spolubyvajuce niekoho zavolali... Jeden chlapec mi povedal, vsak si sadni na postel, ved je tvoja, tak som si s usmevom na tvari sadla... Po par minutach som prisla na to, ze ta postel nieje moja, ze tam ani niesu moje spolubyvajuce, ze som vlastne vosla do vedlajsej izby... :) zrazu vsetci okolo vybuchli smiechom, no mne moc do smiechu nebolo, tak som zdrhla... Par tyzdnov som este chodila nenapadne, aby si ma nik nevsimol :DD dneska sa uz len na svojej sprostosti smejem...

alusinkaa

Heh, takto som sa ja pred par rokmi vratila domov, a na zemi vidim padnutu klietku od nasho kanarika... Vedla nej si kludne lezal nas kocur, okolo neho par zltych pierok... Kanarika sme nenasli, zrejme si ho dal kocur na obed :)) Moj tatko to dost tazko prezival, kedze kanarik bol jeho milacik... Ja osobe som si na neho zalusk nerobila, ale dost som sa bavila :)) nakolko mi uz dlhsiu dobu ten hlupucky vtak pilil usi jeho "spievanim" :)

B.

Otec doniesol mojej 2-ročnej sestričke včera zajaca. V dvoch častiach dvora firmy je oplotenie aj zvnútra. Zajac bol za dvojmetrovým oplotením, nad ktorým je ostnatý drôt, okrem toho v klietke zo železa. Najväčšiu časť dvora stráži dobermanka. Ráno sme prišli, skleník vedľa oplotenia dotrieskaný, klietka, kde bol zajac otvorená, na klietke po zajacovi zostali len tri chĺpky a na tráve si spokojne leží dobermanka:D Keby som to nezažil, neuverím. Pritom tá dobermanka má aspoň 80 kíl. Ja ju volám familiárne "prasa". Na toho zajaca som si robil zálusk aj ja. Ale kto prv príde, ten prv melie:)

edrinka

ja som raz sla do obchodu,spravila mensi nakup a na pol ceste som zisitla ze svoj nakup nesiem v kosiku zo obchodu :D..tak som sa tam vratila,kosik dala spet ,a predavacka na mna pozera a spytala sa:zabudli ste si tasku?my ich tu aj predavame..:D

zuzic

alusinka, B:DDD
som skoro praskla od smiechu uzasna tema:D zdvihla naladu:)
ja mam tiez strasne vela takych haluzi, totalny magnet na trapasy je zo mna:P ale teraz nemam chut zrovna...
no super tema fakt som sa nasmiala:))

B.

Ja som išiel raz do lekárne na bicykli, pripol som ho ku stojanu. Na ďalší deň sme išli ku svokrovcom a ja pozerám cez okno, že čo nevidím, svoj bicykel:D
Raz som nechal takto pripnutý bike cirka mesiac. Bom som presvedčený, že mi ho niekto ukradol, kým som na neho náhodou nenaďabil. Len mi bolo divné, že zámok po vlámaní nebol vôbec poškodený:DDD Demence.