Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo na chlieb?

martinka54

elie
ja neodsudzujem chlebik, praveze ho mam velmi rada, ale kedze sa mi nedalo inak schudnut tak som nacas vyradila aj chlebik

elie

to ste tu vsetci odsudili chleba ja som sa vzdala sladkeho ale chleba ked chcem shudnut ved sa to neda celi zivot nejest chleba:(((

jajka001_

podla mna je maslo zdravsie ako akakolvek umela natierka z rastlinnych tukov. lebo ved do kazdej natierky musi ist nieco ako maslo alebo sa dava niekam majoneza co neni moc zdrave, ci tatarka dokonca. ved toho masla si daj len trosku, k tomu kopec zeleniny , ryby a mas to zdrave
lučina chuti aj mne, skus
mozes si nechat len suchy chlieb a na to syr eidam a dat zapiect do rury
pripadne chlieb maslo a horčica :)

wonderbra

urob si topinku nasucho, potri cesnakom, olivovym olejom a k tomu zakus paradajku a nepotrebujes ziadnu pomazanku.
alebo celkom zdrava moze byt z tuniaka plus trochu masla do toho, cibulku..alebo vajickova je s min. mnozstvom tuku a k tomu uhorka..mnaaam:))

Karina

feministka skus syr Lučina, je to take trosku tvarohove, strasne zvlastna chut :) ale dobra... maju s roznymi prichutami, tak mozes experimentovat... pripadne vsetky tie sojove natierky, ja mam najradsej tu v modrom obale

uhlie

Poradim ti. Mozes is na chleba natriet hocico, ale vzdy to polej saponatom, alebo praskom na pranie. Tuky sa rozpustia a zostane ti racionalna strava.

Inak sa da na chlieb natriet aj dzem. Ten tuky neobsahuje. Alebo lekvar.

feministka

ja chcem ešte menej tuku :),skoro nič..heh no "nie" som náročná nie? pozerala som sójové nátierky alfabio,ale aj tam je tuk,čo by som nepovedala.

mate59

skúšala si krémovú pomazánku zo smotany a rastlinného tuku?Hovorí sa tomu nesprávne pomazánkové maslo.Býva biela alebo s príchuťami.Obsahuje 20%rastl. tuku a 60%smotany.