Od minuleho augusta, kedy som vazila 58 kil sa mi "podarilo" dostat sa na vahu 66,5 !!!! Som z toho totaaaalne zufala................ Moj najvacsi "rekord" vsak bolo 70 kil ktore som mala pred dvoa rokmi . Mam teraz obdobie hrozne narocne na psych. a nevladzem , sialnee sa prejedam den co den ... Aj toto pisem po tom , co som sa napchala sladkym ... Uz X krat som si povededala ze to zvladnem!! no xxx krat som to porusila...... Som zo seba nervozna, neznasam svoju postavu , neznasam ..... No aj tak sa prejedam!!! AJ TAK !!!Moja vaha len rastie a rastie... Kilo , dalsie kilo... za chvilu je moja70 tka SPAT !!! Som obycajny slaboch ktory sa neovlada!!!mam 19 a 171 cm
Šialene depky zo svojej postavy, vahy, zo seba
lost a ty si este mlady, tebe to velmi dobre spaluje, plus genetika, samozrejme
podla toho ci v strese typ jem halabala alebo si skor typ neschopny do seba hocico dať :) ja som nastastie skor opacny pripad aj ked v poslednej dobe sa to tusim obratilo
inac, ked sa pribera zo stresu, ako je mozne ze potom neviem pribrat? :)
jem ako prasa, nic nerobim, len pracujem za pc, to je sedim a valam sa jak prasa, a cely dne len jem, bez obmedzenia, sladkosti, vela vela :D
ale stresu mam, povedal by som celkom dost..
ale aj tak nic, ja ze zo stresu sa chudne :D
alebo prave opacne? :)
zo stresov sa priberá, to je fakt, lebo ked si v strese viac ješ a aj ti jedno co a kedy si dávaš. musíš si dať do poriadku osobný život ale sucasne aj fyzičku, takže začni pravidelne jest, vyhybaj sa sladkostiam, rychlym jedlam, mastnym a ťažkym jedlam, jedz vela zeleniny a nezabudaj na pitny rezim. stres sa najlepsie odburava športom,takze si najdi vhodnu pohybovu aktivitu a nezufaj, ver ze to pojde, zvladnes tie problemy a aj tu vahu.
podla mna je tiez tvoja vaha na tvoju postavu ok.trocha sportu a papaj poriadne:)ale sportuj
tvoja vaha je akurat na tvoju postavu a ked ti vadi možeš začat aj behat alebo hocijaky šport nezufaj nemaš až tolko vela to je v pohode nehovor si tak vždy maš lepšie než by si mala byt uplne vychudnuta ani chalanom sa nepačia uplne vychudnute holky
... no vidis a ja poterbujem pribrat, zoberiem so od Teba Tvoje kila navyse, ... myslim si, ze ked sa dostanes do rovnovahy, tak sa Ti upravi aj Tvoja vaha, ale hlavne si povedz, ze Tvoja postava je najkrajsia na tomto svete, a ze si spokojna presne taka aka si, ved to tak aj je, ... maj sa rada, ved si zazracna, ...