Ahojte bola som u kadernickz a dala som sa y hnedej na blond stahovala mi to melirom teray som bola na 2 melir a dala mi takz sampon abz som si tom nim umyvala a mam to hrozne by som povedala take sedive :(( co s tym mam robit vie mi niekto poradit alebo len sa zase nafarbit? Ked si kupim sampon hnedy ako mi to chyti viete niekto poradit?
Vie mi niekto poradit tzka sa to farbz na vlasy
daj kopirovat zastupcu pride sem a daj vlozit
agaven-neviem ako sa to robí,ked chcem tu priložit nejaku stranku-ako to prekopirovat ako si to ty urobila-porad mi prosím.Ako si vložila tu stranku bugy,to ja neviem urobit.
ja som mala vela rokov blond,a ked som chcela vyskušat hennu,kupila som si blond a chytilo mi na ryšavo,myslela som že ma trafí,vtedy ešte ryšavá nebola v móde.A hned som si dala na hnedo,a potom som zas chcela blond,tak som si dala-teraz mam tmave asi 2 roky,a páči sa mi to.Aj hnedá farba je pekná,a čerstvo zafarbená je pekná leskla a ked ma ešte odlesky.Som konečne spokojná s farbou,len mám dost suché vlasy.
dakujem za rady uvidim bu si kupim tu zlatu alebo hnedu len zase to nechcem moc zlte asi pojdem zase na hnedo..rozhodnem sa ked si budem kupovat farbu teraz ich mam ako krep :(
NIC PLATINOVE SLONOVA KOST NIC TAKE
áno,ta farba sa zmýva,ale aspon šetrí vlasy.Tak už nech sa ona rozhodne.Ale to je jedno,ved ked si farbí,tak určite každý mesiac-a po tejto farbe sú krásne lesklé.Ten tip na farbu mam od výbornej kaderníčky.
MUSIS TMAVSIU ZLTU KOLI PODKLADU SIVEHO
inak aj ja som mala niekedy také žlté vlasy,a tiež som si na to kupila ešte jednu blond farbu a nechytilo to.Tak sa mi to nepáčilo,ale čo som mohla robiť-ja som to hned nafarbila na hnedo.
inak nie bez amonika chytaju zle bud zmyva a to fialova medena atd a stale lezie dole to nie nahodou po 6 umyti zaprsi a si zase cela spinava nie ked už daj ten amoniak su vez amoniaku ale zase ked ty chcez zltu tak aj mozs dat bez amoniaka len ,,,,,,NEVIEM JA STYM NEMA DOBRE SKUSENOSTI MNE SA POTOM STAZUJU