Chcela by som poradit. Uz dlhsiu dobu nemozem prestat mysliet na jedneho muza. Viem, ze nikdy nebudeme spolu, ale aj tak na neho nemozem prestat mysliet. Mam ho v hlave cely den. On je moja posledna myslienka pred spanim a prva, ked sa zobudzam. On vie o mojich citoch k nemu a aj to, ze nemozeme byt spolu. Velmi ma trapi to, ze na neho nemozem prestat mysliet, ked ho nevidim som velmi smutna. Zacali ma trapit depresie, neustale placem a obvinujem sa akoby som bola to najskaredsie kacatko pod slnkom. Rada by som to nechala ist, prestala na neho mysliet ako nedosiahnutelnu lasku a vnimala ho tak ako pred par mesiacmi. Ani sama netusim cim mi tak pomotal hlavu, len viem, ze to velmi boli po kazdej stranke. Taky heart-broken pocit som este nikdy nezazila. Ako ste sa vy dostali zo zamilovania a nenaplnenej lasky? Ja mam pocit akoby sa mi ruca svet, nemam chut existovat, nic ma nenaplna...a to vsetko koli jednemu muzovi.
Ako dostat chlapa z hlavy
je 2x rozvedený,to možno tiež niečo naznačuje,tak si ho nechaj len ako kamaráta a časom nájdeš toho pravého.
Trva to 2-3 mesiace. Ja som ho predtym nevnimala inak, ako bezneho chlapa. Potom sme si zacali pisat a vsetko sa zmenilo. On nieje dokonaly a ja to viem. Je odomna starsi o 11 rokov, 2x rozvedeny (netusim, koho vinou-vraj obojstranne), ale ako cloveka ho ma kazdy rad. Mna samu stve, ze si ho neviem nejak zhnusit, povedat si "dost" a kaslat nato. Laska je slepa, co plati aj v mojom pripade. A najhorsie na tom je, ze on sa nechce bavit o svojich pocitoch, lebo ako mi sam uz davno povedal - po predoslych skusenostiach zostal zatrpknuty. Ale viem, ze ukradnuta som mu nebola isto. Povedala som mu, ze potrebujem veci chapat a on mi povedal, ze on potrebuje na ten rozhovor cas, ze to by som uz mohla vediet po predoslych skusenostiach. Je to hrozne. Cele tie pocity prazdnoty, toho, ze nevies, kde mas u neho miesto. Ci si aspon jeho priatel alebo este menej nez to. Cele to trapenie okolo, myslienky na neho a nato, ake by to mohlo byt, keby sme mali sancu...Fakt neviem ako sa odmotat a zacat chapat jeho spravanie.
Merry a ako dlho toto trvá?
No ved preto.
WELL........?
mate - nieco sa urcite najde, treba hľadať :)
well - nie nepomohlo :DD
jajka001 - ale ona keď je doňho zahľadená, nič negatívne na ňom nevidí.