Ako dostat chlapa z hlavy

Príspevok v téme: Ako dostat chlapa z hlavy
Merry27

Chcela by som poradit. Uz dlhsiu dobu nemozem prestat mysliet na jedneho muza. Viem, ze nikdy nebudeme spolu, ale aj tak na neho nemozem prestat mysliet. Mam ho v hlave cely den. On je moja posledna myslienka pred spanim a prva, ked sa zobudzam. On vie o mojich citoch k nemu a aj to, ze nemozeme byt spolu. Velmi ma trapi to, ze na neho nemozem prestat mysliet, ked ho nevidim som velmi smutna. Zacali ma trapit depresie, neustale placem a obvinujem sa akoby som bola to najskaredsie kacatko pod slnkom. Rada by som to nechala ist, prestala na neho mysliet ako nedosiahnutelnu lasku a vnimala ho tak ako pred par mesiacmi. Ani sama netusim cim mi tak pomotal hlavu, len viem, ze to velmi boli po kazdej stranke. Taky heart-broken pocit som este nikdy nezazila. Ako ste sa vy dostali zo zamilovania a nenaplnenej lasky? Ja mam pocit akoby sa mi ruca svet, nemam chut existovat, nic ma nenaplna...a to vsetko koli jednemu muzovi.

jajka001_

uprimna sustrast, viem ako sa citis. musis si ho znechutiť. najdi na nom vsetko skarede co sa da. poriadne si vsimaj jeho negativne stranky. si zamilovana do predstavy o nom, tak tu predstavu musis zmenit. len tak sa oslobodis.

mate59

Pro jedno kvítí, slunce nesvítí.
Ak ti on neopatuje city,asi je zadaný a spokojný a ty sa nesnaž rozbiť jeho vzťah,ale sa obzri sa po inom,jednoducho sa snaž zabudnúť,povedz si,že nie všetko môžeme mať.

Najčítanejšie články