Zdravím, chcel som sa spýtať aké máte skúsenosti s liečbou- po akom čase sa vam napravil zrak, ake vitaminy ste pouzivali a v akych davkach proste vsetko co vas napadne. Dakujem. Ja mam intrabulbarnu neuritidu a stav sa akosi nezlepsuje.
----------------------
Zápal očného nervu (retrobulbárna neuritída) www.zdravie.sk
Zápal očného nervu
RNG a kde si ten curcumin zozenem?
ozaj v lekarni som si kupila aloe vera ze vraj 100% je riedky ale pridava sa do vody len v malom mnozstve
GSE ma mnoho rokov trvanlivost.
Roztok na pouzitie do oci a nosa, pripadne na vyplachy je 6 kvapiek do deci vody(60 kvapiek do litra)
Na potlacenie zapalov je najlepsi Curcumin, intenzivna ucinna davka je 3x1.5 gramu denne extraktu s 95% curcuminoidov a pridanym vytazkom z cierneho korenia, Bioperinom(piperine) na zlepsenu absorbciu curcuminu.
Hladaj take vyrobky, ked chces mat zabezpecenu klinicku ucinnost.
Ja pouzivam osobne vyrobok Swansonvitamins.com pod menom
Mixed curcuminoids
ktory ma az 875 mg 95% curcuminoidov na kapsulu a pouzijem v pripade prudkych zapalov 3x2 kapsule
Selen, zinok a jod, vitaminy C, D-3 a E odporucam kazdemu, lebo ich mame v potrave malo
Na "syndrom sucheho oka" mne najlepsie pomaha pouzivat kvapky koloidneho striebra.Pouzivam ich kazde rano a ak ma stipu oci aj cez den spray do tvare s otvorenymi ocami.
mne sa tiez vratil zapal ocneho nervu
brala som medrol ale oko ma stale boli pri pohybe dolava a doprava
RNG co by mi pomohlo,
uzivam sele, zinok, B copmlex forte, omega3, aj wobenzym som uzivala
bolesti mam stale, cize zapal tam bude
kedysi som si odteba kupila aj GSE ale nikdy som ho nepouzila
dobre mi robil aj quiceritin ale neda sa mi zohnat uz
Inac nervove zapaly su casto sposobene "nasimi" vlastnymi virusami, ktore nosime v tele cely zivot a lekari ich oznacuju za dormant=spiace, co je samozrejme velky omyl, oni len pri dostatocne slnej viralnej imunite neukazu ziadne symptomy.
Preto vzdy spominam
"zvysujte si viralnu imunitu",
dnesny svet je v tichej viralnej epidemii, ktoru zialbohu organizovana medicina neadresuje, lebo bezne diagnozy vychadzaju zo symptomov a bez symptomov su ludia prehlaseni za zdravych aj napriek hromade virusov a inych mikrobov v tele, ktore nam potichu skodia.
Draci zub, strieborne iony su velmi ucinne, len zialbohu velmi kratkodobo. Ale na vonkajsie pouzitie, najma do oci a nosa su vyborne.
Never reklamam roznych vyrobcov co sa snazia jeden druheho odpilit z trhu.
Koloidne striebro, ked je dostatocne jemne obsahuje okrem castic pod 2 nanometre aj iony, ktore sa velmi agressivne naviazu na bakterie, cim ich znicia. Telesne bunky na rozdiel od bakterii aj ked su poskodene, sa vedia zregenerovat, tj im to perspektivne neskodi.
Zatial este nikto na svete nebol nijak poskodeny koloidnym striebrom alebo vlastne ionicko koloidnym, pokial jeho koncentracie boli v desiatkach ppm(miligramov na liter) a nepil to miesto vody.
Preto je to vlastne aj dovolene volne predavat, lebo potravinove doplnky nesmia mat ziadne skodlive vlastnosti, ked su pouzivane samozrejme s mierou.
ja si aplikujem koloidne striebro od Koloidne.sk a pocitujem zlepsienie,
ahojte ja mam tiez zapal ocneho nervu na jednom oku a na druhom mam toho tiez dost zistili mi nejake lezie na bielej hmote na mozgu , ale nieje to chvala bohu az take vazne na Sm. aj ked ma niektori doktori posielali na odber likvoru. ale nechcem tam ist.zistili mi aj zapal Pnd. klinovej dutiny lavej a vraj z toho moze byt aj zapal oka a nervu citim ze mam velmi citlivu lavu stranu.bolia az zuby.bolo to tak bazne ze som brala aj AD, je to chvala bohu prec len ten zapal musim doliecit dala som sa na skorocel zivy pijem caje nahrievam sa... VIETE NIEKTO AKO DALEJ Z TYM ZAPALOM UMNA TO TRVA UZ DVA ROKY
DAKUJEM
sydney, ziadna poistovna ti neuhradi liecbu bez diagnozy, kludne si to over, ak nemas diagnozu poistovna ti liecbu neuhradi a vieme ze copaxone a avonex.. ine liecby su nehorazne drahe
mozno tvoj doktor zvolil ze ti to povedal takto mierne alebo inak si neviem predstavit..
to ze si v kybli by som tiez netvrdila, len treba zmenit zivotny styl,
nitrak, co sa tyka tvojich alternativnych metod tak ti drzim place... ja som po rokoch skusania vsetkeho mozneho nakonec zistila, ze to boli len vyhodene peniaze a to mi mozes verit!!!!
a co sa tyka kortikoidov... ja nepoznam ani ine lieky ktore su telu blizke bez neziaducich ucinkov,