Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zápal očného nervu

Príspevok v téme: Zápal očného nervu
nitrak

Zdravím, chcel som sa spýtať aké máte skúsenosti s liečbou- po akom čase sa vam napravil zrak, ake vitaminy ste pouzivali a v akych davkach proste vsetko co vas napadne. Dakujem. Ja mam intrabulbarnu neuritidu a stav sa akosi nezlepsuje.
----------------------
Zápal očného nervu (retrobulbárna neuritída) www.zdravie.sk

jarus777

Ejuska 777 ja som mala 2x zapal ocneho nervu a roboli mi magneticku a tiez mam tie lezie na mozgu a tiez to nie je SM vraj a neberies na to kortikoidy ???ja som bola na lumbalnej.........

tina78

no picham si coxone uz treti rok.. ale bodaj by mi nic nebolo....
povedz to doktorom co do mna vsetko pchaju
a nemam rada tieto reci mudrlantov.. co tu radia

draci_zub

tina78:

Mne to nevyslo? Som myslel ze chces odo mna pomoc. Skleroza multiplex je poskodenie a nicenie nervovych buniek. Moze byt sposobena hydroxidom hlinitym alebo nanocasticami, napriklad z vakcin. Takze dalsia otazka, mala si nejake ockovania? ... A ak ta moje otazky obtazuju, uz sem nebudem pisat.

tina78

sa tu stale bavite o suchom oku a zapale, ale tu je tema ocny nerv zapaleny
mne na ociach nevidno ze mam nejaky problem ale na mri mi boli zistene loziska zapalove to kvapkanim do oka nepotlacim ked to mam vnutorne

ale hej nechcem potlacat ale ked ma vyliecis ok

draci_zub

tina78:

kurkuma - vegeta, alebo samostatne
(regál koreniny, tretí vpravo :-)

Polozila si si uz otazku preco mas zdravotne problemy? A nie iba ako ich potlačiť?

Ivka 1

Na zapálené oči,syndróm suchých očí, unavené oči od práce s počítačom ,šedý zákal je veľmi dobré piť aloe s extraktom brusníc (obsahuje flavonoidy)a užívať vit.
A,E,. Do očí kvapkať v akútnych prípadoch každú hodinu podľa možnosti kvapky z prefiltrovanej šťavy z aloe - štípe ale pomáha :).