Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opuch členka

Príspevok v téme: Opuch členka
kikus 111

Dobry deň, píšem sem už velmi zúfalá cca pred 14 dňami som začala pociťovať bolesť na lavej nohe pri členku zvnutornej strany za deň mi to aj opuchlo odvtedy mám opuchnutý členok. bola som aj u lekára najprv ma poslali na chirurgiu kde mi robili rentgen nič tam nezistili odtial ma poslali k ortopedovi ten mi dal obstrek a liek verlag. lenze tam som bola pred 5 dňami a opuch neustúpa. už ma to až tak neboli ale oproti druhej nohe mám túto nohu viditelne napuchnutu. lekár mi nič nepovedal čo to môže byť. predtým som zvičila na steperri ale to cvičím už cca 6 mesiacov a doteraz mi nič nebolo . už 3 tyždeň necvičim napriek tomu noha sa nezlepšuje prosím poradte mi. lekári mi nepomohli neviem čo mám robiť. vyskúšala som všetko možne, octovú masť, fastumgel, liek cortofix nič nezaberá. terz mám obviazanú nohu s kaupostovými listami údajne je to domáci liek uvidím do rana. je to pre mna velmi neprijemné kedže v práci vela chodím. a teraz ani chodiť neviem poriadne. dakujem dopredu za pomoc.

missiii

aj ja mam podobny problem,ale uz asi 3roky...a nechce to ustupit..som bola u ortopeda tiez,ten mi perdpisal vlozky ortopedicke..aj ich nosim no nic..povedal mi ze mam vraj padnutu klenbu..som skusala rozne kremy,ale nic nepomaha..na ine vysetrenia ma ani nechceli poslat...

Phortos24

Dobry den.Mozte mi prosim Vas poradit?Pracujem v zahranici a uz 3 tyzdne ma pobolieva intenzivne clenok,mam strpnute a velmi citlive prave chodidlo v oblasti palcov,pocitujem take lamavopichlave bolesti pri clenku,bol som na rengene a tam mi pani doktorka povedala ze mam tam nadtrhnute niejake vezivo,vzal som si dovolenku preto 10 dni...Ibalgin nepomaha,nurofen tiez nie a ani coxtral.Opuch nie je ziaden.Co to moze prosim Vas byt a ako dlho sa to lieci.Dakujem a ostavam s pozdravom...

kikus 111

dobry večer, a tú šatku si kde viem kúpiť pretože na nete to neviem najsť. prosím vás pošlite mi svoj e-mail. ináč akupunktúra fakt pomáha? strašne neverím takýmto veciam ale asi by som mala začať , že? keďže ide o moje zdravie a nohy sú zjedných zajdôležitejších častí tela. už ma to nebolí no napriek tomu mám nohu opuchnutú rano je to lepšie ale po práci je to horšie aj napriek tomu že chodím teraz na nízkych topánkach.

bio

kikus pomoze bylinny krem ,ktory je proti bolesti a opuchom a clenok obviazat medenou satkou,ktora lieci a je proti bolesti.Viac info na e-maily

kikus 111

Dobry, akupunktúra ? no nepoznam nikoho kto by v mojom okrese vykonaval akupunktúru. vieč v TT okrese hlavne /galanta, sered / niekoho ?

nie nezisťovali, spravili mi rentgen - chirurg a u ortopeda som pochodila tak že mi to pochmatal a nič nepovedal dal inekciu a hototvo ze odpočinok doma 3-4 dni ale to vôbec neprechádza . bolesť už necitím skor taký ťahavý pocit akokeby sa mi tam niečo ťaha a mám to napuchnuté. dali mi tabletky verlag. čo je krvná zrazenina ? ináč ďakujem zaial za odpovede