Dobry deň, píšem sem už velmi zúfalá cca pred 14 dňami som začala pociťovať bolesť na lavej nohe pri členku zvnutornej strany za deň mi to aj opuchlo odvtedy mám opuchnutý členok. bola som aj u lekára najprv ma poslali na chirurgiu kde mi robili rentgen nič tam nezistili odtial ma poslali k ortopedovi ten mi dal obstrek a liek verlag. lenze tam som bola pred 5 dňami a opuch neustúpa. už ma to až tak neboli ale oproti druhej nohe mám túto nohu viditelne napuchnutu. lekár mi nič nepovedal čo to môže byť. predtým som zvičila na steperri ale to cvičím už cca 6 mesiacov a doteraz mi nič nebolo . už 3 tyždeň necvičim napriek tomu noha sa nezlepšuje prosím poradte mi. lekári mi nepomohli neviem čo mám robiť. vyskúšala som všetko možne, octovú masť, fastumgel, liek cortofix nič nezaberá. terz mám obviazanú nohu s kaupostovými listami údajne je to domáci liek uvidím do rana. je to pre mna velmi neprijemné kedže v práci vela chodím. a teraz ani chodiť neviem poriadne. dakujem dopredu za pomoc.
Opuch členka
na opuchnuté členky je najlepšia akupunktúra
Veinstopper - catrk.com Pomohlo mi to.
Ja mám veľmi dobrú skusenosť so sanguiflow, ktorý mi pomaha na opuchnute nohy
Urcite tie twinheels - ja som si ich tiez kupila.
Ahoj Kikus, mne akupunktúra vôbec nepomohla a tak som skončila na ibuprofene skoro pol roka. Kúpila som si ort. vložky medicovi twin a opuch a bolesti ustanuli. Vyskúšaj, ja som s nimi maximálne spokojná.
Dobrý deň, Pred týždňom ma jeden deň veľmi boleli lýtka a celé nohy, potom sa pridala bolesť hlavy. Nohy ma boleli aj v noci, že som si musela dávať lieky na spanie. Potom sa bolesť presunula len do členka pravej nohy. Už týždeň mám opuchnutý pravý členok a bolí ma. Druhý členok opuchnutý nemám.
Kamarátka mi vravela, že príčinou môžu byť aj mikroby napr. chlamydie.
Ja mam ten problem a moze to mat rozne priciny problrm z ladvinami nedostatol pohybu obezita stitna zlaza atd.
Od kedy som ochorela sa mi pridruzili z primarnej doagnozy dalsie sekundarne problemy pod vplybom prvotnej diagnozy a to nadvaha pecen od nadvahy srdce ma boli a puchnutie clenkov.ale v momente ked mam dostatol pohybu a mie je mi zle zpichnu mi .myslim musim urgentne schudnut.dalej trojnasobna hladina prolaktinu ako vedlajsi ucinok injekcii.prvotna diagnoza sa dostavam z toho a ked je mi ok tak jem normalne ako pred zacatim choroby ale pocas nej sa to nedalo vydrzat tie bolesti a stavy a ten pocit ked necitite pocit plneho zaludka ale ako paralyza zaludka.
Puchnutie clenkov.....treba zhodit pomaly a vsetky problemy zmiznu.bola som vo velmi tazkom stave
Pokial mate zaujem navstivit kvalitneho ortopeda, alebo aj vyskusat akupunkturu, skuste www.medante.com