Peklo v praci

Príspevok v téme: Peklo v praci
Gabriela11

Pred dvoma mesiacmi som nastupila do zamestnania, kde mam za kolegyne same zeny. Je to hroza, same intrigy, skupinkarcenie, falos. Kolegyna ktora je hlavnou hnacou silou intrig chodi so sefom na luxusne dovolenky, vsetko mu donasa a manipuluje ho. Veduca useku je zase najlepsou kamaratkou tejto kolegyne podporuje ju a zucastnuje sa s nou na okydavani. Ostatne kolegyne sa im podlizuju, pchaju do zadku a takisto rozohravaju hry typu kazdy s kazdym a vsetci proti vsetkym. Takisto sa hraju na to, ze su najlepsie a nejake princezne.

Neviem ako sa mam spravat v takejto skupine, pretoze nemam zaludok na svinstva.
Stretli ste sa aj Vy s niecim podobnym ?

uhlie

No ja som tiez raz robil v zenskom kolektive. Vzdy som to robil tak, ze ked som videl, ze niektore sa ohovaraju, alebo si zavidia, co bolo casto, tak som ich nenapadne postval jednu proti druhej (nejakou dobre mierenou poznamkou-ja som sa tvaril nezucasnene) a oni si skoro vzdy skocili do vlasov. Potom som ich nahlasil sefovi. Tak sa mi podarilo dosiahnut, ze 3 z 10-tich pocas pol roka, co som tam bol sef vyhodil.

saska85

Gabreila ja mam v praci niečo podobne skoro to iste čo ty. Nevšimaj si nikoho, rob si svoju pracu a každeho ignoruj.

anjelik9

my sme boli na škole čisto dievčenský kolektív a šeci sa tvárili že hrôza des =) a raz sme dokonca museli písať kto robí rozbroje v triede =) ja by som asi zmenila prácu za nejaký príjemný kamarátsky kolektív a nie ohováračky a dávať si pozor čo môžeš komu povedať aby sa to neobrátilo proti tebe

Jojka12

No, ja som z takehoto kolektivu odisla a dnes viem, ze som urobila najlepsie co som mohla. Oni sa tam nadalaj zozieraju a ja mam skvelu pracu, kvoli ktorej som sice musela zacat studovat na VS, ale stoji to za to. Preco mas vstavat kazde rano s pocitom - ze zas do tej hnusnej roboty?

ach jaaaj

maximalne suhlasim s Deee, a presne viem ako sa citis zazila som to iste a dopadlo to velmi skaredo, kedze nie som clovek ktory sa viem pretvarovat. povedala som si svoj nazor a oni ma totalne zlikvidovali, dpadlo to mojou vypovedou:)bolo mi to dost luto lebo som mala rada tu pracu aj niektore normalne kolegine. drzim palceky aby si to zvladla:)

Deee

No to je tazka pozicia, skus byt len v ramci normy slusna a za ziadnych okolnosti im nevesaj nic osobne na nos, ziadne starosti ani radosti, nic o priatelovi/manzelovi a nic o svojich problemoch, hovor s nimi len o temach, ktore sa ta netykaju, pocasie, kozmetika a ine zvasty, aby nemali ziadnu klebetu, ktoru by mohli zneuzit, urcite si aj tak nieco najdu, ale aspon im nedaj sancu