Peklo v praci

Príspevok v téme: Peklo v praci
Gabriela11

Pred dvoma mesiacmi som nastupila do zamestnania, kde mam za kolegyne same zeny. Je to hroza, same intrigy, skupinkarcenie, falos. Kolegyna ktora je hlavnou hnacou silou intrig chodi so sefom na luxusne dovolenky, vsetko mu donasa a manipuluje ho. Veduca useku je zase najlepsou kamaratkou tejto kolegyne podporuje ju a zucastnuje sa s nou na okydavani. Ostatne kolegyne sa im podlizuju, pchaju do zadku a takisto rozohravaju hry typu kazdy s kazdym a vsetci proti vsetkym. Takisto sa hraju na to, ze su najlepsie a nejake princezne.

Neviem ako sa mam spravat v takejto skupine, pretoze nemam zaludok na svinstva.
Stretli ste sa aj Vy s niecim podobnym ?

nathália7

ja to mám podobné-mám rada svoju prácu,robím tam asi polroka,a je to hrozné.Myslím,že teraz ešte horšie.Nadriadena mi hrozí vytýkacím listom.Ja by som najradšej odišla,ale som bola nezamestnanaá 4 mesiace a bolo mi hrozne doma.Práca sa mi velmi naozaj páči,-do kelu to je ale smola.Naozaj ked nie je dobry kolektív,nedá sa v klude úpracovať.a žiť v strese, tak to sa tiež nedá.

uhlie

Skus ich postvat co najviac proti sebe, aby boli stale nervozne. Po case sa do seba pustia a ty si ich nahraj na mobil. Posli to potom sefovi, alebo niekomu, kto je nad sefom.

andrea88

to ma moc mrzí! ja ti asi tiež neporadí, lebo ja mám šťastie (klop klop klop) že pracujem vo veľmi dobrom kolektíve. nemenila by som! i ked na druhom oddelení v našej firme by som zarobila o dosť viac, ale ten kolektív, čo tam je, tak ten mi za tie nervy nestojí..

chhh

Neporadím, ale aspoň súcitím. Práca v blbom kolektíve je blbá. Najmä pre človeka, ktorý sa takej skupine nechce (čo je logické) prispôsobiť... Veľa šťastia.

Najčítanejšie články