môže sa jedlo zapíjať?

uhlie

To by sa potom nemohla ani polievka jest. Pit treba, ked je clovek smadny. Je jedn, ci pred jedlom, po jedle, alebo pocas jedla.

mariaaa

...jedlo by sa nemalo zapijat vodou,uz tu bolo spominane,ze sa riedia kyseliny a uz vobec by sa nemalo zapijat CAJOM...caj obsahuje latku-tyamin- ktora zabranuje vstrebavaniu ZELEZA...
PIT BY SA MALO TAK ASPON 20 MIN PO JEDLE....VODA,CAJ,KAVA ATD.

A-Z

Ahoj,
nie, nema sa zapijat jedlo pri diete tekutinou, nema to totiz ziaden vplyv na chudnutie.
Pitie je sice velmi dolezite pri chudnuti, ale v priebehu celeho dna, pravidelne, cca 3l po cca 2dcl - 3dcl.
A ako uz odznelo, 30 min pred a 30 po by sa nemalo pit. Ale komu to neprekaza a je roky zvyknuty bez problemov... nie je to zasadna chyba.

mate59

ja si myslím, že je to jedno,keď ideš na obed do reštiky, tak ti najprv prinesú nápoj a než je hotové jedlo, máš ho dávno vypitý a po obede si dáš pivko, napríklad a je to poriešené.

0vecka

nj bukovsky pisal v knizke ze polhodku pred jedlom a sa mi mari ze 2 hodky po nom by sa nemalo pit ale otazne je preco sa potom podava pred obedom polievka :)

Katka555

Ja pijem skoro vždy počas jedla (okrem polievok). Som tak zvyknuta si vždy jedlo zapijať. A problemy som nemala žiadne zatiaľ.

zuzic

cez jedlo nepijem ale ani pred jedlom sak keby sa napijem pred jedlom uz vlastne ani nemusim jest potom som neni hladna uz:) a po jedle pijem ako sa mi zachce:)