Chystam sa kupovat dioptricke okuliare. Bola som sa informovat v optike, pani mi povedala ze za skla zaplatim spolu 70 eur (stensene plus nejake antireflexne vrstvy) a ze ramy stoja od 80 eur vyssie. Vsimla som si u nich aj okuliare okolo 300 eur, tak neviem kolko je normalna cena za pekne okuliare? Mala by som sa pozriet aj inde..? alebo sa oplati kupovat cez internet?
Rozumna cena za okuliare?
zuzik- to je sniecko.Si pozri ip adresu.
luciferáza?????
Načo sú vlastne dobré okuliare?
ja som kupovala okuliare asi pred siedmimi rokmi, vtedy ma vysli ramy skoro 3000 Sk, ale su titanove a dodnes super drzia, ani raz som nebola v optike aby mi to zostelovali, vobec nepovolili, stale su pevne a dobre drzia na nose, som s nimi spokojna a dufam ze ich tak skoro nebudem musiet menit. Do kvality sa investovat oplati, horsie ak je ta ceny vysoka len kvoli vzhladu a mode, to by som uz zvazovala
Ja mam skusenost s optikami takuto - do ramu sa oplati investovat ale odtial potial - mnohe su modnymi vystrelkami a prave preto su take drahe, pokial mas za ram platit 300E tak to je prehnane. Musi byt pevny a dobre sediet na nose, to je najdolezitejsie. A skla - tam toho zialbohu vela nenavymyslas, technika je draha a predsalen tie okuliare budes pouzivat par rokov :)... Ale ako som tu citala nizsie - zalezi od optiky, kolko co stoji... Podla mna su kazdopadne okuliare jedna z veci, ktore su hodne investiice do kvality.
dvierka, ja som v ba platila za sklicka 50 eur, ale nie su stensene, iba antireflexna vrstva ci co to...a aj to mi pripadali vela, kedze tie iste sklicka som v inom meste platila okolo 30 eur....a ramy dostanes lacnejsie, drahsie ako kde....a to uz zalezi na tebe ake sa ti pacia....ale mne pripada vela dat za ram viac ako 100 eur....aj tak sa mi vsetky okuliare pokrivili, ci boli lacne ci drahe....to si radsej kupim castejsie nove a lacnejsie...a aj tak potrebujes aspon dvojo, tak zavisi od toho kolko chces investovat.....
sniecko, ako vzdy -"fundovana" odpoved ;)
slniecko- ty uz prestan chlastat.
Kúp si v supermarkete za 3 eura, mas tam vacsi vyber a su lepsie a lahsie.
z BA som:P