Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ovisnuté prsia? Veď mám iba 15!!!

Príspevok v téme: Ovisnuté prsia? Veď mám iba 15!!!
klaudi_nguyen

Ahoj, strasne sa zato hanbím ale mám ovisnuté prsia...prídu mi ako nejaká želatina :( mám IBA 15 ROKOV a takéto prsia mám uz od 14 :( keď sú v podrpsenke tak vyzerajú vcelku normalnejsie ale stale tak ,,zblumtaju" ako vodná postel :( j to strasne nechutné :( a bojím sa ze koly tomu budem mat problemy potom neskor v ,,posteli"
ja som si ani nevsimla, a zrazu uz boli take :(Ja som si ani nevsimla ze mi vyrastli...neskusila osm si ani svoju prvu podprsenku a uz boli také , ze ajmoja 80 rocna babicka ich ma asi lepsie... no, niesu take ,,prepadnute", su ako keby nafuknute ale ,,strasne nizko polozene" :( som trochu pri sebe, bude to asi tym, ze?
cvicim na prsia vselike cviky,robim si vseliake masaze, sprhujem sa v studenej vode...ale nic nepomaha :(
nevie niekto nieco poradit co s tym? :(
a okrem toho, bradavky mam velke asi ako vajicko a su takmer bez farby :( skusal som si ich aj drazdit alebo tak, ale iba sa divne zosuveruju ale ako keby som nic necitila..ani prijemne pocity ani neprijemne :(

Lucia 36G

Ahoj no ked to tu citam nie som asi jedina... Mam este iba 18 rokov som stihla a nikdy som ani nejak tlsta nebola, prsia mam sice velke ale ovisaju mi skoro az po brucho! Je to skoro az neskutocne pretoze dieta este nemam. Bolo mi povedane ze to moze byt aj genetika proste dedicne po matke a je to aj celkom mozne lebo na nej to je tak isto vidiet len s rozdielom ze ma 45 a ja 18 rokov :( Nad nejakou operaciou ani neuvazujem, nijako mi to neprekaza ani sa necitim byt preto menej zenou, prave naopak... Rada a prave ze vecsinou chodim bez podprsenky. Jedine ma trapi predstava ako budu vyzerat po tehotenstve kedze uz teraz su uplne ovisnute. Velmi by som uvitala nazor odbornika preco sa taketo abnormality u zien deju. Ďakujem za kazdu odpoved.

miselinka

ja mam tento problem tiez par rokov, ale u mna je trpezlivost neznamy pojem, ked nieco chcem tak to chcem hned, bolo to myslene v takto...
a nepaci sa mi ako niekto hned odsudzuje kremy ked ani jeden nevyskusal,,,,to sa moze vraviet o kazdom kreme ze nefunguje, a to je blbost, lebo kremy funguju len niektory mu davaju vecsi vyznam ako ma....myslia si ze krem staci a z casu nacas sa nim potriet a cakaju zazraky,,,,

matamata

miselinka paci sa mi ze jej tu rozpravas ako vsetko funguje a potom jej povies ze plastika..takze radsej o primitivizme pomlc...ano, 15 rocna urcite pojde na plastiku...

miselinka

mnohy sa tu robia mudrimy a hadzu vsetky zeny do jedneho vreca,,,spevnit prsia sa daju viacerymi sposobmi, no kazdy sa tu tvari ako keby na to nic nefungovalo lebo keby hej, kazdy by siel len po tej jednej alternative,,,tento primitivizmus mi kus lezie na nervy,,, je to ako keby sa palacinky dali robit len z mlieka, popritom rovnako chutia aj z vody,,,
tym chcem povedat len tolko ze kremy pomahaju, ale nie tak ako si tu podaktory myslia ze raz sa natrem a mam prsia ako megan fox. je to dlhodoby proces ci uz s cvicenim alebo kremami, ale to je tazko vysvetlit niekomu co to mikdy ani nevyskusal.
Klaudi ja mam ten isty problem ako ty, a ak ti mozem poradit musis vyskusat vsetko a naraz, a hlavne byt pri tom trpezliva.
takze ako prve by som ti odporucila schudnut, je to aj tym, potom pouzivat aj kremy, nechaj si poradit od doktorky alebo niekoho co ich uz zopar vyskusal a kazdopadne aj cvicit,,,,nic si neodpustit, stale mysli na svoj ciel,,,
Alebo v najhorsom pripade ist na plastiku co ta bude stat 1000eur....
A do posteli sa stym nemusis bat ist,,,bude tma, budes lezat,,,,a vtedy to nieje vobec take...

matamata

lenka tento obrazok som nasla na nete..ked raz ma zena takyto tvar prs tak sa moze ucvicit k smrti ajtak jej to nepomoze...

msite.zoznam.sk

lenkaaaaaaaa

matamata: zjavne ty sa tomu tiez velmi nerozumies. prsne svaly su NAD prsiami. a ich posilovanim sa daju tieto svaly zpevnit - co prsia vydvihne vysie

matamata

ved tym, ze si bude posilnovat prsne svaly, sa jej nezmenia prsia...prsne svaly su pod prsiami...a tym sa jej tvar prs nezmeni
ale nevadi, ty tomu asi velmi nerozumies.

a tie kremy...kazdy dobry odbornik ti uprimne povie, ze je to marketingovy tah...hadam si nemyslis ze nejaky krem za 8-15 eur ti zmeni prsia..nemyslis si ze by to bolo prilis jednoduche?to by potom nechodilo po svete tolko zien s takymto problemom