Ovisnuté prsia? Veď mám iba 15!!!

Príspevok v téme: Ovisnuté prsia? Veď mám iba 15!!!
klaudi_nguyen

Ahoj, strasne sa zato hanbím ale mám ovisnuté prsia...prídu mi ako nejaká želatina :( mám IBA 15 ROKOV a takéto prsia mám uz od 14 :( keď sú v podrpsenke tak vyzerajú vcelku normalnejsie ale stale tak ,,zblumtaju" ako vodná postel :( j to strasne nechutné :( a bojím sa ze koly tomu budem mat problemy potom neskor v ,,posteli"
ja som si ani nevsimla, a zrazu uz boli take :(Ja som si ani nevsimla ze mi vyrastli...neskusila osm si ani svoju prvu podprsenku a uz boli také , ze ajmoja 80 rocna babicka ich ma asi lepsie... no, niesu take ,,prepadnute", su ako keby nafuknute ale ,,strasne nizko polozene" :( som trochu pri sebe, bude to asi tym, ze?
cvicim na prsia vselike cviky,robim si vseliake masaze, sprhujem sa v studenej vode...ale nic nepomaha :(
nevie niekto nieco poradit co s tym? :(
a okrem toho, bradavky mam velke asi ako vajicko a su takmer bez farby :( skusal som si ich aj drazdit alebo tak, ale iba sa divne zosuveruju ale ako keby som nic necitila..ani prijemne pocity ani neprijemne :(

nathália7

myslím,že doležité je aj držanie tela,aj cviky na posilnovanie prs,a može si kupiť aj nejaky krem na pevnosť.

matamata

a co s tymi svikmi budes posilovat?ved prsia su z mliecnych zliaz a tuku..nie su to svaly

a to ze ich ma ovisnute uz v 15 je dokazom toho, ze proste maju taky tvar...a s tym nic neurobi

matamata

a co s tymi svikmi budes posilovat?ved prsia su z mliecnych zliaz a tuku..nie su to svaly

a to ze ich ma ovisnute uz v 15 je dokazom toho, ze proste maju taky tvar...a s tym nic neurobi

matamata

ziadne cviky ti nepomozu ani nic..pretoze prsia nie su svaly ale mliecne zlazy a tuk

proste mas take prsia..kazda zena ma ine prsia, iny tvar a inu velkost...co je na tom?

to sa proste nezmenim zmier sa s tym

a to s tymi bradavkami-to som nepochopila ale neva