Ahoj, strasne sa zato hanbím ale mám ovisnuté prsia...prídu mi ako nejaká želatina :( mám IBA 15 ROKOV a takéto prsia mám uz od 14 :( keď sú v podrpsenke tak vyzerajú vcelku normalnejsie ale stale tak ,,zblumtaju" ako vodná postel :( j to strasne nechutné :( a bojím sa ze koly tomu budem mat problemy potom neskor v ,,posteli"
ja som si ani nevsimla, a zrazu uz boli take :(Ja som si ani nevsimla ze mi vyrastli...neskusila osm si ani svoju prvu podprsenku a uz boli také , ze ajmoja 80 rocna babicka ich ma asi lepsie... no, niesu take ,,prepadnute", su ako keby nafuknute ale ,,strasne nizko polozene" :( som trochu pri sebe, bude to asi tym, ze?
cvicim na prsia vselike cviky,robim si vseliake masaze, sprhujem sa v studenej vode...ale nic nepomaha :(
nevie niekto nieco poradit co s tym? :(
a okrem toho, bradavky mam velke asi ako vajicko a su takmer bez farby :( skusal som si ich aj drazdit alebo tak, ale iba sa divne zosuveruju ale ako keby som nic necitila..ani prijemne pocity ani neprijemne :(
Ovisnuté prsia? Veď mám iba 15!!!
myslím,že doležité je aj držanie tela,aj cviky na posilnovanie prs,a može si kupiť aj nejaky krem na pevnosť.
a co s tymi svikmi budes posilovat?ved prsia su z mliecnych zliaz a tuku..nie su to svaly
a to ze ich ma ovisnute uz v 15 je dokazom toho, ze proste maju taky tvar...a s tym nic neurobi
a co s tymi svikmi budes posilovat?ved prsia su z mliecnych zliaz a tuku..nie su to svaly
a to ze ich ma ovisnute uz v 15 je dokazom toho, ze proste maju taky tvar...a s tym nic neurobi
aby boli prsia pevné,sú na to cviky,nie??
tvar prs sa neda zmenit cvicenim preboha !!!!!!
cviky pomáhajú,ako dlho cvičíš???neboj,dá sa to do poriadku,hlavne sa ukľudni.
ziadne cviky ti nepomozu ani nic..pretoze prsia nie su svaly ale mliecne zlazy a tuk
proste mas take prsia..kazda zena ma ine prsia, iny tvar a inu velkost...co je na tom?
to sa proste nezmenim zmier sa s tym
a to s tymi bradavkami-to som nepochopila ale neva