Čo so zahlieným organizmom?

zuzic

llek suhlasim aj ja by som vlastne chcela vediet ako si kto vysvetluje:) ja si to vysvetlujem asi takto mam to prakticky stale takze ma to celkom zaujima a tie odhlienovacie procedury by ma tiez zaujimalo ako to vlastne je ci to zabera...

usiko

prestat jest akekolvek mliecne vyrobky, opretoze podla studii a odbornikov /nie lekarov podplatenych vyrobcami mliecnych vyrobkov/ mlieko zahlienuje...mozem potvrdit...

llek

To je aj pre mna situacia, kedy pouzivam tento termin, cize nadmerne nahromadenie hlienov v dychcich cestach - nos, hrtan, priedusky. Mam ale pocit, ze tu bolo to zhalienenie myslene tak nejak inak a to je prave to co by som chcela,aby mi tu niekto vysvetlil. Dnes je velmi moderne hovorit o odhlienovacich procedurach, je by som ale chcela vediet, ako ludia vedia, ze okrem dychacich ciest maju niekde hlieny. Ano mozu byt este hlieny v stolici, pri zapalovych procesoch v creve.Ale mna by proste zaujimalo co to znamena zahlienenie organizmu a co si kto predstavuje pri pojme odhlienovanie organizmu.

tak

urcite by som vyskusala aj dychove cvicenia,odburavaju stres okamzite, zlepsuju dychanie, prinasaju dobru naladu, len ich treba spravne vykonavat, ...

tak

je vela sposobov, ako precistit organizmus, aj napriklad cely den len varena ryza bey soli bez oleja a k tomu vela tekutin, ...

llek

Co si tym myslela, ze zahlieneny organizmus. Dnes je moderne toto pouzivat, ale napriek tomu, ze denne vidim pacinetov, neviem, co si mam pred tymto predstavit.

[zruseny12]

...odhlienuje SP-ENZYM
aj caj zo SKOROCELU a zalezi este aj od coho je clovek zahlieneny...
zahlienuju sladkosti,biela muka,biely cukor,mliecne vyrobky- aj toto je potrebne obmadzit...
dalej su na to aj antihistaminika,ktore chrania cloveka pred tvorbou histaminu...