Chalani, máte radi ukecané alebo tiché baby?

Príspevok v téme: Chalani, máte radi ukecané alebo tiché baby?
starling

Vždy som bola tichá, ale za posledný rok som sa trocha osmelila. Viem, že nikdy nebudem ukecaná, proste taká nie som. Občas poviem niečo zaujímave alebo vtipné k téme, pár viet, ale nič viac. Mám aj kamarátku, ktorá rozpráva stále, sústavný prúd reči, môžete iba prikyvovať. Cítim sa tak divne, že všetci pozerajú na ňu, lebo rozpráva. Preto sa chcem opýtať, že či máte radšej také ukecané baby alebo tie, čo skôr počúvajú ako hovoria.

bibba

take dievca co skoro nic nepovie posobi ako nejake trdielko a taka co stale trepe a trepe to je tiez katastrofa. ved najlepsia je taka normalna... ani moc ticha, ani prilis ukecana. myslim si ze chalanom sa paci taka "primerane ukecana" :)

25

moja draha a co stym chces urobit?bud taka aka si.nic na sebe nemen.mohlo by to priniest presne opacny efekt ako by si cakala.ludia su rozny.niekto rad to iny hento.niekomu sa pacia ruze inemu lalie.aby ta chceli vsetci tak budes ruzolalia?alebo tohento?nerob so seba to co niesi,nenapodobnuj po nikom a daj tomu cas.ocakavane je uz mozno za dverami.

precot

beskyd: sa mi nechce verit, ze ta s ktorou si bol bola po cely cas ticho,ci to fakt len na teba furt kukala a nic nepovedala?