Chalani, máte radi ukecané alebo tiché baby?

Príspevok v téme: Chalani, máte radi ukecané alebo tiché baby?
starling

Vždy som bola tichá, ale za posledný rok som sa trocha osmelila. Viem, že nikdy nebudem ukecaná, proste taká nie som. Občas poviem niečo zaujímave alebo vtipné k téme, pár viet, ale nič viac. Mám aj kamarátku, ktorá rozpráva stále, sústavný prúd reči, môžete iba prikyvovať. Cítim sa tak divne, že všetci pozerajú na ňu, lebo rozpráva. Preto sa chcem opýtať, že či máte radšej také ukecané baby alebo tie, čo skôr počúvajú ako hovoria.

Ciciak

Ono je to individuálne .. moja kamarátka pri mne kecá o 106 ale keď má kúpiť lístky do kina ani ju nehne.. a niekedy mi prílišná /ukecanosť/ aj vadí.. ale je to prostá banalita dôležitejšie sú iné veci.. :-)

anjelik9

ja si myslím že je lepšie keď si tichšia ale vieš s ľuďmi ak chceš a máš aj o čom komunikovať než trepať za každú cenu aj hlúposti =) a čo sa týka chalanov to asi záleží tiež od povahy a do akej miery je človek tichý abo ukecaný

Dada789

Starling buť taka aka si naozaj, nerob zo seba pred druhymi nasilu niečo čo nie si. Ako napr to rozpravanie. Ak nemaš o čom tak načo budeš hovoriť o blbostiach nasilu? Ja som tiež skoro stale ticho a je mi trapne trepať nejake somariny, nezaujimave... len aby som nebola ticho. Hovorim iba vtedy ak to ja tak citim, že je o čom

beskyd

ziaden extrem nie je dobry, zazil som jeden aj druhy. raz bola baba taka ticha ze po 2 - 3 hodinach s nou som sa citil doslova unaveny co som sa musel snazit aby nebolo ticho:D a inokedy som isiel s takou mega ukecanou vlakom z blavy do vrutok a k slovu som sa poriadne dostal fakticky az tesne pred piestanmi:)

zuzic

no podla toho kto to je:) ked niekto v pohode tak nahodim taky akoze nevinny usmev:D a zacne sa vacsinou smiat a je to:) ale nie vzdy sa da:)

zuzic

ovecka ked mi na tej osobe nezalezi ze je fakt taka:P tak vacsinou napisem ked som doma na papier ze mozem nieco povedat? alebo jednoducho zacnem rozpravat aj ja a ak je k niecomu tak jej to dopne po nejakej minutke ze sa neda naraz rozpravat:)

0vecka

nj len by to xcelo nieco take rychle lebo su aj ludia ktorym to vobec nevadi ze ich nikto nepocuva... :)

a najem take typy co informaciu ktoru viem povedat troma vetami navyse o ktorej uz davno viem aj to dam jasne najavo rozpravaju pol hodku :)

zuzic

ovecka tak ja mam sesternicu a to je presne toto:) tak potom vacsinou si zacnem rozmyslat svoje alebo sa jednoducho tvarit nepritomne aby jej doplo:P

Najčítanejšie články