Dvaja - jeden z mesta druhý z dediny - manželstvo

asdfjklô

Kompromis?.. snažila som sa s ním už 1000 krát o tom hovoriť.. nie že by ma nemal rád.. ale nepohnem s tým... ( ani krikom, hádkou.. ) a neviem sa s tým vyrovnať.. nevieeeeemmmm... do kelu..

WSJGJFGFHGF

hmmmmmm,tak to je tazko,a co takto dohodnut sa na kompromise,povedz mu ze ci to nemoze omezit,alebo chodit tam len urcite dni,napr.sobota,nedela.Musis si snim o tom porozpravat,ze ti to vadi.Ak ta miluje,urobi kompromis.

asdfjklô

V podstate máš pravdu. Lenže tu nejde len o záhradku. On žije ,,dedinský život,,. Oni tam žijú tak svorne - pília drevo, vozia hnoj, drevo, seno, pília stromy navzájom jeden druhému.. a stále, to nie je len raz dva krát... ale on stále je zanepráznený.. kopcom roboty... ale nie tu v meste - vlastne doma. On je doma tam. A neviem s tým nič urobiť..

ahoj123

ahoj...ja som tiež z mesta a manžel z dediny,ale ja som veľmi rada...keď nemáme iný program ideme si tam oddýchnuť,opiecť slaninku v záhrade a tak....aj kvoli dietatu som rada,má kam ist na prazdniny, a tak...manžel sem-tam ide pomoct starym rodicom na dedinu-kde vyrastol...inac zijeme v meste,on si zvykol,aj preto ze studoval v BA na vysokej,takze v pohode...ale tiez by radsej byval na dedine,vela ludi sa taha na dedinu,mas tam klud....ale ja som tiez taky mestsky typ....ale tvoj manzel asi viac inklinuje k dedine,ked mas problem...