Pozdravujem všetkých čitateľov. Žijem už 20 rokov v manželstve. Čím ďalej si uvedomujem, že rozdielnosť pováh ničí vzťah. Ja inklinujem mestu a on dedine. Každý sa vracia do svojho hniezda. Máte s tým niekto skúsenosť? Ako žijete? Ako to riešite?
Dvaja - jeden z mesta druhý z dediny - manželstvo
Po dvadsiatich rokoch ti toto vadi? Nebude za tym nieco ine?
---Co tam po nicku, hlavne ze rozumieme o co jej ide. Mne kedysi vadilo, ze ludia co tu pisu maju kopu pravopisnych chyb, ale zvykla som si.
na fakt ze si vydata 20 rokov mas dost infantilny nick
rozumiem:0))))
maj sa krasne a zelam pekny zb.dna a pekny sl.vikend v meste
mariaa
Správna pod-otázka. Žijeme síce spolu už 20 rokov v manželstve, ale on je stále na týždňovkách.. má takú prácu.. takže vlastne v meste nežije.
a to celych 20rokov zil v meste a sa s tym nezmieril?sice asi ho chapem,lebo ja si nemozem zv.na panelak...
mariaa
Chalupu máme už 10 rokov a ešte aj v tom okolí je to síce 70 km od nášho mesta, a chodím tam rada.. je tam nádherne - volám to koniec sveta.. Ale s jeho inklinovaním dedinského života a s tým súvisiacou mentalitou nič neurobím...
...zite v meste a ak mate na chalupu,kupte si chalupu niekde na dedine a na vikendy chodte na chalupu...A BUDETE SPOKOJNI OBIDVAJA...
Ďakujem za odpoveď... viem to, len som chcela počuť Vaše názory.
tak to ti pomozu len dve veci : Vyrovnat sa s tym alebo koniec.Vyber si sama ktoru odpoved chces.Mrzi ma to.Vela Stastia :)))
Samozrejme, že nie len teraz.. len čím ďalej tým je to z jeho strany silnejšie.. spomínala som, že korene Ťa ťahajú tam, od kiaľ si...