pocuvat francuzske pesnicky
podte so mnou
som to tusim zariekla:P
teraz neviem najst lieky vrrr to mam za to ze tu vypisujem ja ti hovorim ze to nema vyznam..
denz ved ja som skusala. ti hovorim ze este pred takymi par mesiacmi som sa pokusala ale nemienim koncit kazdy rozhovor tym ze si vymyslam a ze nech sa uvedomim ze na toto nema cas...toto uz nie je o tvrdohlavosti, i ked uznavam ze trosku tvrdohlava som:) jednoducho nemienim robit veci bez vyznamu a ani problemy si dalsie vyrabat nebudem ked nema zaujem a nechybam jej to uz nie je moja vec. budem to zatvarat v sebe ja im uz neverim. neverim ze ma maju radi ked im nezalezi na tom ako sa citim a ze chcem nieco riesit, ked mi nechcu kupovat lieky poviem ze dobre a kto to so mnou nechcel poriesit ked som chcela? a radsej mi ich kupia...radsej akoby si mali priznat ze nieco zanedbali a teraz mi brani...
praveze nie. ale ja som dost ina povaha ako chalani. ale naozaj neviem co som mohla spravit zle...sak som ti hovorila podla mna som v ich ociach nepodarena dcera alebo ja neviem...
ale toto ma momentalne nezere...teraz ma hrka co spravim s tou doktorkou chcem to spravit kym si to nerozmyslim a kym to pojde...
No tie deti.....to je vazne nie az taka vyhra.Potrebuju uplne inu vychovu a realizaciu.
No si tvrdohlava palica:) Treba skusit sa o tom rozpravat a nie to uzatvarat v sebe. To nie je riesenie. Ak mamina to nezvlada skus to ty a verim,ze to po nejakom case pojde.
Ozaj.....chova sa tak len k tebe,alebo aj sk bratom?
no tak to tak byva pri tych extra nadanych detoch..poznam jedneho este maleho chlapca ale neni to vzdy vyhra. na svoj vek sa naozaj pyta take otazky na ktore neviem odpovedat lebo dietatu by som povedala inak ale on vsetko az moc chape...
preco myslis?:P ja som nezacala...
denz ale ja naozaj netusim co sa stalo...ani neviem presne kedy. ale vtedy co som ti kedysi pisala sa to vyostrilo a bolo to tiez kvoli doktorke..preto sa to neda nikdy doporiadku lebo ked sa spytam co sa stalo tak ze je to cele moja chyba a spusti atd...nemam chut to pocuvat ked mi nepovie co som spravila. neni som si nicoho vedoma, vzdy som dodrzala slovo kedy som povedala vtedy som bola doma ak nie zavolala som naozaj neviem zeby som mohla sklamat jej doveru alebo co. tak isto ked som niekedy povedala moj nazor vysmeje ma jednoducho nepochopi ze vsetci ludia na svete nemusia mat jej nazory. uz nehovorim co si myslim vlastne teraz uz nehovorim nic len co musim aj to sa ako vidis obcas skonci takto. a mrzi ma ze teraz ju budem podvadzat aj s tou doktorkou ale fakt inak neviem ako mam poriesit...
No chodila na skolu pre nadane deti:) Mala iq okolo 160 v 16tich rokoch :) Mala ine ciele a premyslanie na jej vek.
Zuzka......ty si taka tvrdohlava palica?:)
Ved ste predsa rodina a mali by ste drzat spolu a navzajom sa chapat.Nieco sa teda muselo stat ak ti prestala verit.
ja si ale rozumiem s rovesnikmi ved aj s kamoskou, v triede som tiez niekedy aj oblubena:P robime kraviny bavime sa normalne ako vsetci mladi praveze to je hlupost keby som si rozumela s dospelymi tak nemam tolko poznamok v skole za hluposti co so spoluziakmi porobime:P
ale to neporiesime ani poriesit nechcem len chcem ked uz mi neveria nech mi daju aspon pokoj.
hej?:) 21 a kym bola mlada?:D no 21 je uz strasne vysoky vek:P)))
zuzka.....ty a nepodarene??:P Dovol sa mi zasmiat:)) Nebude to tym skor,ze si na svoj vek viac rozumna ako by si mala byt??
Poznam jednu holku....uz ma sice 21 ale kym bola mlada mala tiez problem s pochopenim okolia rodiny. Rozumela si hlavne s dospelymi ludmi .
neviem...a nemam uz ani preco zistovat uz som sa par krat pokusala. ked oni neveria mne nevidim dovod snazit sa obnovit doveru z mojej strany...o problemoch viem ked su ved uz nie sme deti nic sa netaji ved mam dospelych surodencov...v tom to nebude jednoducho od jedneho casu to zacala mama tym ze mi neveri v nicom a od toho sa to odvija vsetko. ja uz fat nevidim ziadny dovod. asi jednoducho som nepodarene decko alebo ja neviem
Pocuj.....ty si tak pozitivne ukecana......nevies zistit co sa doma vlastne deje?? Aky dovod?
nie:D lebo sak ma nepocuvala tak osm prekrutila slova a ked ze kde som v inom ucive tak ja ze jaaaj:) a som sa donho vratila ale ja teoriu nemam rada tak som zobrala kriedu a pisala reakcie a vzorce jak blesk sa na mne smiali ze o chvilu zapalim tabulu:D a nepustila som ju k slovu aby nestihla nic povedat len som pisala jednu reakciu za druhou az kym ma neposadila ze nech som ticho konecne:DD
nic moc akoze da sa nehadame sa ako s mamou teraz ale ja som vzdy lepsie s mamou kedysi...ona ma volakedy chapala otec ma ani nezastal ani nikdy nejak nepochopil nemali sme si moc co povedat...