Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

podte so mnou

zuzic

nie neni som tu ja sa ti len snivam:))
ja to skusim ale cele je to zvlastne vsimla by som si uz keby to bolo len po nejakom jedle alebo tak...napr. pred chvilou mi dosiel dych a hlava sa mi zakrutila a to som nic nerobila len sa ucila a zjedla uhorku...
vone uz nerozlisujem...

lDenzl

ty uz si tu??:)
No skus sa intenzivnejsie pozorovat a zapisovat si kedy sa to deje a par hodin do zadu zapisat vsetko co si jedla a s cim si prisla do kontaktu......
Zvierata,vona........

time

zuzic tvoj zdravotny stav aj podla inych tem suvisi s poruchou prijmu potravy ktoru mas. Samozrejme teraz si povies, nie nemam, ale mas ju. Padanie vlasov, odpadavanie je zla zivotosprava.

zuzic

no asi tazko:)
a dva mesice by som tomu aj tak nevenovala:P
praveze asi ani nie..uz som nad tym raz rozmyslala...stravu nemam zrovna ukazkovu teda je zdrava ale mnozstvo neni bohvieake ale v tom som si nikdy nic nevsimla...jedine je ze pri sporte alebo tak ked civicm mi je trosku lepsie nemam tak tie hlieny aj dutiny ma menej bolia. a co sa tyka vlasov to absolutne neviem a na odpadnutie je este skoro pozorovat

lDenzl

A za dva mesiace??
Doriesilo by sa to?:) Ci?

Nevsimla si si nieco co sa opakuje pri tych tvojich problemoch?? Alebo sa to deje nezavezne v roznom prostredi a strave?

zuzic

nemusis mi pomahat toto by sme neporiesili ani za mesiac:)
takze sa usmej:)))
preco sa pytas?
moc nie. ale zas niekedy trocha hej ale nemozem povedat ze by som oblubovala:) takze asi skor nie ako ano...

lDenzl

Hmm.......zrejme mas pravdu:(
Rad by som ti pomohol,ale neviem uz ako.Sorry:(((

Ozaj.......tie mliecne produkty a ostatne ako v jednej teme co sa ti pisalo.....jedavas?