podte so mnou

zuzic

on?:D sak on mi tiez hovori ze som jeho:DD ze si ma zobere za zenu ked bude velky:DD to si mozem akurat ja zle vysvetlovat:D
ale hadam nie...prestan lebo budem mat vycitky:( myslis ze az tak ze by sa rozvadzali? inac to vlastne neni jeho biologicky otec oni su uz rozvedeni...
sak ked si taky zlaty:D a ja taka vyrehotana:DD sa musim smiat:DDD
:))))))))))))))))))

lDenzl

Aha......tak nie tvoj:)) No dobre teda:))
Neni tvoj,ale on si to moze zle vysvetlit:))

No myslim si,ze to by bolo na rozvod:)))

Ja ta stale niecim rozosmejem:))Nechapem tomu:P :))

zuzic

janko ma styri roky:) tak si to vypocitaj neviem ci by to bolo mozne:D
neni moj:) teda je sak aj jemu stale hovorim ze co ty moj chlap:DD
mno tak by som mu asi trapas spravila vazne:P chudak to by ma aj zamrzelo:)) a potom by ma hryzlo svedomie kvoli obom:DD
jaj:P mno dobre tak aj ja "urcite" pudem pekne pinkat o 22:PP
mno ved dobre:DD mi to len prislo smiesne:D

lDenzl

A ten Janko nie je tvoj??:P
Som myslel ,ze ano:DD

Ale ved aj ,,moj"by nem dopadlo dobre:DD

Ale ved ten smajlo bolo ze p ako pekne pudem pat:))D

Ved som sa opravil:P
Ci ako:))

zuzic

mno jasne:D nemam uz po akych vysetreniach chodit co?:D si nerob srandu:) maly janko mi uplne staci a to ani neni moje decko:DD
ja som mu nepovedala zlatko:D ja len moj:) to ja tak zvyknem ze no co moj:)
urcite? ten smajlo:P tomu pridava na doverihodnosti naozaj:D ale ak ta najdem zajtra ze si to bol co aj minutu po 23...nezelaj si ma:P viem byt zla a poriadne:)
mno ja len tak vies:D aj ja mam rada slohy:) mi raz aj ucitelka zatlieskala hihi:) ale ani diktaty nerobia problem:) ty egipt:DD

lDenzl

Aj panna Maria otehotnela z ducha svateho:DD Tak chod radsej na vysetrenie :))
No to bol este ten lepsi pripad:)Ale fakt.....ak by to dvihla jeho mama a ty ze ahoj zlatko.....no neviem:D

Fakt pojdem do tej 23tej spat:))Mozes mi verit:)) :P
Preco co som mal??:D
Tak ja som si to zlepsoval slohovou pracou a tak :PPP

zuzic

vela:) mno a prestan:D jedine z ducha svateho:DD
jaj sak ja som raz uz raz aj s kamoskinou mamou volala:) a ony mali v telefone uplne rovnaky hlas takze chvilu osm kecala a potom ze nemam ti dat k telefonu dceru?:D
odvtedy stavim na sms radsej:)
klames az sa cervenas:P sak dobre nepojdes ty nepojdem ja, ja mam sobotu nemusim vstavat takze ako chces:)
inac len tak odveci co si mal zo slovenciny?:P
nejde mi gmail vrrrrrr!!!

lDenzl

No nikdy nevies:))Vies kolko dievcat v tvojom veku je tehotnych??:)) Ja neviem:P

To bud rada,ze nedvihla jeho mama:DDTo by sa jeho otec tazko vysvetloval svojej zene:DD

No pojdem spat tak ako ty o 22hej:P

zuzic

mno jasne:D kupujem uz vybavicku:) vies jak sa bude volat? steavan po otcovi:DD nemusim zakladat ja som si ista:DD
jemine prestan lebo pojdem za nim domov:D dufam ze je v poriadku jaj prestan...som volala a dvihol a ja ze ahoj moj no co mi nedvihas? a tam jeho otec:DD ze kto je tam?:) som ho zlozila:P
nepojdem:P a pytala som sa ja prva takze o kolkej pojdes?:)
si rozmylsi co odpovies:P