pocuvat francuzske pesnicky
podte so mnou
mno ujo denz ale ja som to nemyslela na vas ja som myslela ze pre mna stary vy ste to zas zle pochopilo asi by ste uz mali ist spinkat trosku pomaly vam to mysli:)
no ked nechces nebudem:) budem vesela ked chces:)) hihi:))
nemam rada anglicko:( ale do takeho talianska hm...tak by som zavolala toho zmrzlinara vedla co predava nech ma odvezie:DD
mno jej dakujem:)
idem uz spat maj sa papa:)
a prosim chod aj ty skor ked aj ja idem...ked ta tu zajtra najdem po polnoci ze si vystrajal...budem velmi smutna:(
pekny vecer a dobru noc:)
Ta dik teda:)))
Ja mam o tri viac.....tak mi budes vykat:DD
To fakt zajtra uz budes ina ako dnes?? A co ja??? :(( :P
Jaaaaj tak ty to mas tak vymyslene??:P No ale ak to bude bus do Anglicka??:)))
No dufam,ze vsetko vidis krasnymi velkymi ocickami :))
ja som donho nikdy nebola prestan:D to zas ne sak ona ma 32:D ti sibe?:) to je trosku vela ne?:P ja mam zatial maleho janka ten mi staci:DD
mno tak uz sme dvaja hh:) ale zas dnes mi troska viac sibe ako noramlne mno...zajtra budem kludnejsia:)
neujde neboj sa:) zas az tak sprosta nie som:D sak pojdem na druhy:P
mno ja som rada:D fakt to je uspech:P ale ne zas trosku prehanam:)
Ty mas zatial ruzove okuliare:)Ale to vlastne kazdy co sa zalubi:PP
No som rad,ze na tomto svete nie som sam na hlavu:PPP
Len aby ti raz neusiel autobus ak budes tak dlho na neho pozerat:PP
Tak ale zas by si mala byt rada,ze si vobec dozila a ty sa tu este stazuj:P :)))
narodil:) som uz raz takeho videla:) hh toho mojho doktora:DD
mno sak som troska tuknuta na hlavu no...ale ty tiez:D
no presne ten:DD a to osm nie raz stala a pozerala nanho:DD ale sak aj on na mna kukal tak co:D a usmievat sa zacal on takze za vsetko moze on vlastne:D
mno vidis podarilo dozit:) ale zeby to bolo nejak extra to si nemylsim:) byvalo aj lepsie volakedy teraz nic moc:P
Uff......taky sa hadam este ani nenarodil:P
Kometa padnuta na hlavu:DDD
Tak to si zapotila teda:DD
Diamantovy ten mlady doktor??:)) Co si 10 minut este stala a sanka ti padala??:)))
No dik teda za takych rodicov:P
A tebe sa ako podarilo pri nich dozit do 16tich??:D
mno tak to je sprostost:D ja chcem o 5 rokov starsieho, vysokeho, cierneho, mierne nagelovaneho a hlavne mileho, zlateho, uprimneho, jemneho....a este uvidim:P
mala hviezdicka?:D ja som kometa...padnuta na hlavu:D
nie diamantovy je ten moj doktor:DD
no dam si na teba pozor:) a pri mojej mame by si neprezil ani sekundu:P to ti hovorim to je strasne sa s nou hadat a ked po tebe vystreli ani ta vesta ti nepomoze:PP
Tak svetove hviezdy mozu mat o niekolko desiatok rokov niekoho mladsieho a ty mala hviezdicka nie??:)))
diamantovy je ten stuart??:)))
www.hinduonnet.com
:))
No veru.....davaj si na mna pozor:))
A ja sa nebojim ani tej strelby ....ja mam vestu:P
no jasne by som si zobrala o dvanast rokov mladsieho chlapa a potom by som pri nom vyzerala ako babka a on v najlepsich rokoch:DD musis mysliet trochu dopredu:D
no dovol ze 11:P pch!
ee zlaty. diamantovy je niekto iny:DD ty si moj zlaty:)
uchyl?:D jej tak pozor na teba sa ta bojim:D a ty si davaj pozor na mojich rodicov lebo ta aj odstrelia:D vies uchylovia za kazdym krikom:P
No ale zas az taky vekovy rozdiel medzi vami nie je:DD Kludne sa mozete vziat:PP
Ale nie:))Ved by si to hadam pekne vysvetlila,ze mas 11 rockov a ze ujo nie je na male deticky:P
Ze zlaty........ja som diamantovy:P
a vraj aj uchyl:P Teda to mi dnes napisala nejaka hahah v nejakej teme:D :P