Čo na vás platí?

dobra vila

Cajik, aha, uz chapem... neviem, ako dlho si s nim chodila, ale aj tak si mu to mala vytmavit, ze je sebec :D. Ale asi si musela byt do neho velmi paf, ked si sa nechala nabalakat po par rokoch... Ach, skoda ho riesit, spravne si povedala, tvari sa ako mačo, sexuje o dusu, ze aky je velky samec a prave takito stoja za mačiu pi*u :DD

cajik

Niekto : a zabudla som teda odpisat na tvoju otazku :D Kedze vtedy davno mi to take hrozne neprislo, tak som nepovedala nic. A keby som mu aj, tak by sa skor urazil, aj a som bola v tej dobe rada ze som rada :D.. A ten posledny sex, na to radsej zabudnut, tam nemalo ani zmysel nieco hovorit.

Kebyze sa mi nieco take stane teraz, tak to inak spravim. Vsetko. :)

cajik

Aha ja som si nevsimla nove prispevky v tejto teme :) Tak ja vam to teda vysvetlim.

Bola to moja prva laska a fakt som ho velmi milovala. Teraz sa nesmejte ale mala som 16 :). A nechcem opisovat cely vztah/nevztah lebo to bolo strasne komplikovane (vdaka nemu). Bol moj prvy, takze som este nevedela co a ako poriadne, ale ten sex bol asi taky ze si vyskocil hore, spravil sa, ale nikdy NIKDY v zivote sa ma nespytal ani nezaujimal ci som sa spravila aj ja. Proste on sa odbavil a hotovo. A ja truba som ho mala tak rada ze mi to az tak nevadilo v tej dobe.. Ale toto nepocitam, nemyslela som tym co som povedala toto, ale napisala som to aby ste boli v obraze :D
A potom o nejake dva tri roky na to, ma zas zacal lanarit a poplietol mi hlavu, no a sme sa spolu vyspali.. a vtedy som si uvedomila ze on len busi :D az na to, ze to bolo ovela hooorsie ako pred tym ked sme spolu chodili. Tvaril sa ako najvacsi macher na svete, vravel ze jeho byvala to mala takto rada a pritom orgazmicky sialene kricala (no neviem ci to bolo od orgazmov ..... :D).. a fakt, to treba zazit, to sa ani opisat neda, keby ste videli ten jeho nadradeny mačovsky vyraz aky pri tom mal, a stavim sa ze si doteraz mysli aky je skvely. A po TOM sa obliekol a NIC. AKo moze niekto taky byt, ze ani sa len netvari ze by ho zaujimalo ci je druha strana spokojna ???

Az to lutujem, ze som sa nim dala zas vtedy obalamutit.. bleh :)
Celkovo sa strasne zmenil a je z neho teraz taky chujko ze sa mi rozum zastavuje, ako niekedy mohol byt takym skvelym chalanom akym bol.....

dobra vila

mozno ma take sposoby... a pocas vzrusenia to s nim lomcuje a zabuda na nu...
Tak ja pochybujem, ze nejaka baba by sa nechala silne pomilovat viackrat, kebyze sa jej to nepaci. Ale tak ktovie.... Cajik nam snad prezradi.