Čo na vás platí?

dobra vila

niekto, tak na tu odpoved som teda zvedava, ale pochybujem, ze by sa nebola ozvala, ked do nej "busil ako do slamy" ( super prirovnanie :D ). akoze myslis, ze sa iba tak zo srandy nechala drsne vytrtkavat? pochybujem...

cajik

najlepsi su taki egoisticki magori, byvali jeden furt len na seba myslel, a ze jeho byvala to mala rada natvrdo tak si myslel ze vsetky zeny budu orgazmicky kricat ked bude busit jak do slamy.. a tvaril sa jak majster sveta pritom o mojom uspokojeni nemohlo byt ani reci.. debil no :)

ja to vzdy vravim, ze najdolezitejsia je komunikacia. a z reakcii zeny musis predsa vidiet ci sa jej nieco paci alebo nie.

jajinka33

veď každá žena je iná, každá ma rada niečo iné. ak máš priateľku, treba pomaly skúmať, na čo bude reagovať.. ale napr.ja som taká, že ak sa mi niečo nepáči, ako partner robí..tak mu to narovinu poviem a on sa toho do budúcnosti vyvaruje..alebo aj poviem, čo mám rada, ako má čo robiť, ak bol zvyknutý na iné.. taký jemný príklad..ked mi hladkal chrbát, robil to moc drsne, nechtami, silno..nič moc pre mňa..tak som mu povedala, rob to jemnejšie, hladkaj ma, ved mi zoderieš kožu.:D a on pako mi povedal, že ale baba predo mnou to mala tak rada.. som si pomyslela, aj som mu ted povedala, že či je blbý?! ved každý má rád iné :)

gima

myslim,ze to je kazdeho osobna vec,/medzi dvoma ludmi/naco ti je vediet vseobecne? ak mas partnerku porozpravaj sa s nou a daj jej takuto otazku
ako ty mne mozes urobit dobre ?:)))))alebo inej zene,ktora ti tu napise

Sexi mexi

Individuálnym prístupom sa nedopracujeme k všeobecným tvrdeniam. A k mojej téme. Čítal som aj väčšie magoriny:)