Podvod...prečo?

Príspevok v téme: Podvod...prečo?
simea

Ako ste sa s tým vyrovnali? ja teraz prechádzam niečim podobným...boli sme s priateľom 3 roky a on sa mi teraz priznal, že ma podvádzal...ja neviem čo mám robiť...viem aj s kým a vraj niekoľkokrát...že najprv bol so mnou a mna zaviezol domov a išiel za nou...ale že to nebolo často...a teraz je to klamstvo o klamstve...jeden tvrdí to a druhý zase ono...mali sme krásny vzťah vôbec nechápem prečo mi to urobil...nič som nespozorovala...boli skoro stále spolu...a teraz mi najnovšie tvrdí, že si to s tou babou iba celé vymysleli...teda tak toto mu nezožeriem...

Janka 951

Ahoj,no ja som bola milenka...spavala som s priatelom mojej kamaratky..ja viem ze to nieje dobre ale bohuzial nejako sa to stalo...zalubili sme sa..on sa s nou rozisiel uz asi pred 4 mesiacmi,odvtedy tvorime par..ale aj tak neviem ci to ma nejaky vyznam ja mu uz nikdy nebudem verit..on tu moju ex-kamaratku podvadzal cele 2 roky co boli spolu..hoci mi slubuje ze ma lubi atd..neviem ale ty mu uz never..na svete je milion inych muzov ktory si zasluzia tvoju lasku,a nie ze budes stale v krcoch ci ta nepodvedie..viem o com hovorim..aj ked ja som urobila trosku inu vec..aj s tym sexom ti klame..milenka je vzdy lepsia ako priatelka,to boli len jeho recicky..ver mi..mam 24rokov a prezila som uz naozaj vselico..netreba sa vracat k ludom u ktorych budes vahat..drzim palce:)

simea

chalan si to poriadne odsral...sklamal všetkých, celú svoju rodinu...doma má hotové peklo...a je z toho fakt uplne na dne...vyzerá hrozne...

Azzaro

..no chalan je asi nerozhodný a takto to zahral.
A ak príde náhodou k rozchodu(nieže by som ti to prial,"SIMEA") on bude mať alibi že on rozchod nechcel.
..alebo ako píše "anjelik9".

lost

simea - ale nemusis ho "spatne" poviest... to je nieco co by si sama mohla neskor olutovat, viem, lahko sa to hovori teraz... ale uz sa to par krat na vela ludoch osvedcilo ;)
je to tazke, co urobit, ked clovek nevie na 100% co sa vlastne stalo... a doveru to iste nalomilo, ide len o to ci sa to zvari spat, ak ano, bude pevnejsia, to mas ako ocel...

ale ber moje prispevky s lahkou vahou, nechcem nikoho do nicoho navadzat, a ete nebodaj tym ublizit alebo zmenit az znicit zivot... len pisem ako by som to najskor riesil ja :) mozno, alebo snad to aspon kapanek pomoze :)

lost

"že si to s tou babou iba celé vymysleli."

- necital som prispevky, ale nedalo by sa toto nejak vyvratit? napr. testom nejakym? :)

ak ano, na tvojom mieste by som ho tam poslal, taky test:
- spravis, bude najskor cisty, alebo blafovat
- nesrpavis, akykolvek dovod, nieco v tom asi bude...

nevera.... preco by sa mala odpustat? lebo sa nevernik spolieha ze, ako jeden clovek tu napisal, velmi krasne, nieco ze:
"ale co, padnem na kolena, vyronim par slz, a je vsetko OK"
(ale uz neviem kto to bol)

Boh je tu na to aby odpustal...

tak ale, ktovie, mozno to zocely vztah a budete spolu zit stastne az do smrti :)

lDenzl

odbornicka- je horsie spavat z jednou a tou istou ako z viacerymi. Tam by sa dalo povedat,ze islo len o sex,ale spavat z jednou.....to uz su city .

odbornicka

ja by som sa s nim rozisla, spaval s nou aj ked bol s tebou. to nieje laska,budes nestastna podla mna ak s nim ostanes

lDenzl

simea- par krat ta podviedol s tou istou??
To nie je dobre. Moj pocit.....on sa nevie rozhodnut medzi vami dvoma. Ale nemusi to tak byt.Snad.