Co mam robit,ked mam taky problem,ze ho neviem vyriesit,nieco ma stve,ze som strasne rozculena,zufala,na dne,nevladzem dalej, chcem sa o nom s niekim porozpravat,komu by som doverovala,ale nemam nikoho s kym by som sa mohla o tom porozpravat,mam taky panicky zachvat,neviem sa upokojit,zle som spala,citim sa uplne na dne.Dam aj email adresu.Trva to asi tyzden,ale teraz uz fakt nevladzem.
Nemam sa s kym porozpravat
No pozvolne sa to zacina zvrtat do ohovarania sem:))
Nemyslite dievcata??:)
no tak toto mam ja v praci,mam tiez len zensky kolektiv kde plati porekadlo "ked neohovaras,niesi nasa kamoska" preto mam asi problem v praci najst si kamosku,skusam vsetko mozne,som mila,pomaham im,pozvem ich ku mne domov a co dostavam naspat??????nic len ohovaranie,myslela som ze je problem vo mne ale uz som to pochopila,oni stoho cerpaju energiu,ich zivotom je starat sa do druhych ale aby si zamietli pred vlastnym prahom to ich ani nenapadne,tiez dokazem hladat chyby na druchych a nasla by som ich vela ale to nieje moje zivotne motto.
alebo ked niekde idem na navstevu,mna nezaujima,co kto ma doma,ja idem za clovekom s ktorym chce, pokecat a nie aby som povyzvedala,co ma doma a potom ohovarala-PRE MNA JE TOTO ZB.MLATENIE SLAMI-ale ked pocujem,ze mna niekto ohovara,ako mam doma,alebo sa mi montuje do takych podobnych veci,tak par krat mu to prepacim,ale ak sa to stane viac krat tak vtedy som nekompromisna a zacnem kritizovat aj ja,ale hovorim len pravdu,nie ako niekto si este plno veci popridava aby bol zaujimavi
a vsimla som si,ze to viac robia zeny,ktore su nevyrazne,nemaju sa cim pochvalit tak aspon klebetami su zaujimave,ale ako som pisala su taky aj muzi
stale zalezi na charakteru cloveka a nie na tom ci je zena ,alebo muz
pokial ja neflirtujem, tak to za flirt zo svojej strany nepovazujem :)
mozno,mas pravdu,ze vo velkom kolektive sa pripoja aj take,co neohovaraju,trafil si klincek po hlavicke
ale,ja zv.neohovaram,ale ked sa niekto pusti do mna,tak viem byt neprijemna aj ja,a to uz nepovazujem za ohovaranie
ja znesiem vela,ale ak uz je toho dost,zacnem aj ja,ale to uz nie je ohovaranie,ale hladam nejake chyby ktore ta zena ma,ktora ma ohovara a poukazujem na nich,aby si uvedomila,ze nie je bez chyby a nech necha druhych na pokoji
lebo zeny zv.podrypovat a sami na tom nie su tak dobre ako do tej co rypu a tomu zasa hovorim-zavist-
gima- ved ani netvrdim,ze vsetke zeny su take:))
Ale ak sa ich v praci stretne viac na jednom mieste.....zvycajne je to strach. A ohovaraju aj tie co by to nikdy nerobili a zacne metelica.
Inak zeny v malom mnozstve milujem:)
ano,mozno kolektiv zien je zly,pracujem vo velkom kolektive zien,ale ja teraz pisem o muzoch,co fakt len cakaju ako poohovarat,pochvalit sa a take veci
a nepisem,ze zeny su svate,ale nie sme vsetci take
ja ked sa stratnem s kamoskou tak sa bavime len o svojich veciach a nerozpravame o tom ako ktora zena vyzera a ako bola oblecena,mna to vobec take veci nezaujimaju,nehovorim obcas poviem,ze niektoru zenu som videla pekne oblecenu,alebo ze mala pekny uces,ale to nepovazujem za ohovaranie
ja neznasam ohovaranie,ani neohovaram
doubledog si si isty, ze sa chces pustit do tejto temy? :)
neviem odkial mas inspiraciu k svojim nazorom, ale zeny uz davno neklebetia tak ako to tu prezentujes :) ohovaraju zasadne anonymne na nejakych forach, kde zavidia napr. juridinyovej prsia, na vymenu receptov maju tiez svoje stranky na webe :) ale dobry pokec napr. o tom ako super chyta halak, ci ako nespravodlivo vypadla barca z ligy majstrov, len tak hocikde so zenou nedam :)))
gima- nesuhlasim:))
aj vy zeny....teda vacsina uznava ,ze zensky kolektiv je horsi ako len muzsky:)
Najlepsi je mix:)