Co mam robit,ked mam taky problem,ze ho neviem vyriesit,nieco ma stve,ze som strasne rozculena,zufala,na dne,nevladzem dalej, chcem sa o nom s niekim porozpravat,komu by som doverovala,ale nemam nikoho s kym by som sa mohla o tom porozpravat,mam taky panicky zachvat,neviem sa upokojit,zle som spala,citim sa uplne na dne.Dam aj email adresu.Trva to asi tyzden,ale teraz uz fakt nevladzem.
Nemam sa s kym porozpravat
beskyd,vy muzi ste niekedy horsi klebetni-ako zeny-tak neviem preco to pises len na zeny/poznam takych muzov a hnusia sa mi ked zacnu klebetit/
ved ak by nebolo zien neboli by ste tu vy chlapci,:)))))
Zeny si myslia,ze su pre muzov nepostradatelne. Preco??
Ved ak by nebolo zien.....nasli by sme si ine zvieratka:)))
Srandujem:)
presne tak Christy dobre si mu to natrela,len tak dalej
zaujimave zistenie, ked chcem kecat so zenou, vola sa to ohovaranie, ked kecam s muzmi (co uz radsej nerobim) tak ide o flirt :)
heh, zeny, vy ked nemate dakoho s kym by ste spolu ohovarali a klebetili tak vam to chyba ako vzduch:) to je normalne biologicka potreba svojou dolezitostou na urovni prijmania potravy:)
amia viem o com pises, ja tiez nikoho nemam, ani jednu priatelku, ktorej by sa dalo zverit, nikoho, v rodine o mna tiez nemaju zaujem a preberat vstko s manzelom je niekedy aj na skodu veci... ja dnes nevladzem, od rana sa neviem sustredit na pracu.. za posledny rok zistujem, ze pritelka je niekto, kto mojmu zivotu fest chyba
Napíš čo ťa ťaží, ak sa o tom nemôžeš porozprávať s rodinou a priateľmi, tak vyhľadaj psychológa.