Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemam sa s kym porozpravat

Príspevok v téme: Nemam sa s kym porozpravat
amia

Co mam robit,ked mam taky problem,ze ho neviem vyriesit,nieco ma stve,ze som strasne rozculena,zufala,na dne,nevladzem dalej, chcem sa o nom s niekim porozpravat,komu by som doverovala,ale nemam nikoho s kym by som sa mohla o tom porozpravat,mam taky panicky zachvat,neviem sa upokojit,zle som spala,citim sa uplne na dne.Dam aj email adresu.Trva to asi tyzden,ale teraz uz fakt nevladzem.

gima

beskyd,vy muzi ste niekedy horsi klebetni-ako zeny-tak neviem preco to pises len na zeny/poznam takych muzov a hnusia sa mi ked zacnu klebetit/

lDenzl

Zeny si myslia,ze su pre muzov nepostradatelne. Preco??
Ved ak by nebolo zien.....nasli by sme si ine zvieratka:)))
Srandujem:)

christy

zaujimave zistenie, ked chcem kecat so zenou, vola sa to ohovaranie, ked kecam s muzmi (co uz radsej nerobim) tak ide o flirt :)

doubledog

beskyd, k tej dolezitosti potrieb:
vsimni si, ze u zien je bezne, ze sa obmedzuju v jedle
v ohovarani sa neobmedzuje ziadna
:)

beskyd

heh, zeny, vy ked nemate dakoho s kym by ste spolu ohovarali a klebetili tak vam to chyba ako vzduch:) to je normalne biologicka potreba svojou dolezitostou na urovni prijmania potravy:)

christy

amia viem o com pises, ja tiez nikoho nemam, ani jednu priatelku, ktorej by sa dalo zverit, nikoho, v rodine o mna tiez nemaju zaujem a preberat vstko s manzelom je niekedy aj na skodu veci... ja dnes nevladzem, od rana sa neviem sustredit na pracu.. za posledny rok zistujem, ze pritelka je niekto, kto mojmu zivotu fest chyba