Co mam robit,ked mam taky problem,ze ho neviem vyriesit,nieco ma stve,ze som strasne rozculena,zufala,na dne,nevladzem dalej, chcem sa o nom s niekim porozpravat,komu by som doverovala,ale nemam nikoho s kym by som sa mohla o tom porozpravat,mam taky panicky zachvat,neviem sa upokojit,zle som spala,citim sa uplne na dne.Dam aj email adresu.Trva to asi tyzden,ale teraz uz fakt nevladzem.
Nemam sa s kym porozpravat
Vlastník servera www.butlava-vrba.weebly.com nakonfiguroval svoju stránku nesprávne. Kvôli ochrane vašich údajov pred odcudzením Firefox blokuje pripojenie k tejto webovej stránke.
❱❱ CHÝBA MI BLÍZKY ČLOVEK, NEMÁM SA S KÝM POROZPRÁVAŤ, POKECAŤ ❱❱ Ste na tom rovnako? ❱❱ MÁTE SVOJU BÚTLAVÚ VŔBU?
❱❱ www.butlava-vrba.weebly.com
❱❱ Pomáham uvoľňovať nahromadený stres tým, že hovorím s ľuďmi, ktorí cítia nedostatok ľudskej konverzácie vo svojom živote, alebo nemajú s kým hovoriť o svojich problémoch a tažkých životných situáciach. Som ochotný počúvať Váš citový výlev.
❱❱ Špecializujem sa na klientov, ktorý sa potrebujú IBA vyrozprávať a tým odstrániť stres a negatívnu energiu, ktorú pocitujú.
❱❱ Rozhovor cez skype / telefón, je to isté ako keby ste hovorili so svojím priateľom
hallo je tu niekto????????????
Skus to zacat takym sposobom...
www.youtube.com
Treba sa naučiť v duchu rozprávať sám so sebou. Buď sa to naučíš alebo budeš naučená vplyvom prostredia. Takých trdiel je viac, ale aspoň že sa to postupne zlepšuje, tzv. pozitívna tendencia. Z počiatočných 2 viet denne v priebehu 6. rokov na tri:D
NE SI SAMA,ČO SA NEMA S KYM POROZPRAVAŤ! MOJ MANŽEL JE TIEŠ TRULO
ahoj, hlavu hore, ja som sa dostala do takeho stavu,ze som mal hrozne depresie,,, bola som na tom velmi zle ,nemala som nijakay zmysel zivot, nic mamnebavilo , chcela som zomriet ,,,, mojej dcere sa narodilo babetko a ja som zacala zit pre malu, prestala som vnimat svoje pocity nalady a vstku svoju lasku som dala malej, nevzdavaj to zacni zit pre niekoho ,pa
??
amia som chalan a chcel by som sa stebou porozpravat.dal by som ti svoj mail ale zacina sa mojim menom a to by som tu nechcel zverejnovat.ale ek chces kecat a nie pisat tak je lepsie pouzit skype.ja ho mam aj na mobile a je to super.ak by ti neva ze som chalan a chcela by si pokecat o kadecom tak mi napis tvoj mail alebo skype a ja sa ti ozvem.mozno potrebujes aj pocuvat nielen kecat.