Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Všetci čo maju problem s pleťou

Príspevok v téme: Všetci čo maju problem s pleťou
psyliumnaple

mohli by sme si každy den písať čo ste zjedli ako sa stravujeme...lebo akne , vyrážky a celková zhoršena pleť je spôsobená jedine stravou. napr uživajme denne psylium a probiotika... toto všetko by u mna bolo v poriadku len mam tendencie sa prejedať ... a preto zakladam tuto temu že sa budeme podporovať čo kto kedy zjedol a ake ma problemy s pletou a čo preto všetko robil robí a bude robiť .

psyliumnaple

by si sa čudovala ako by som vyzeral keby tyžden v kuse na obed si dam vypražany rezen z tatarkou... a tomu ver.... možno nie každemu , je to aj o genetike....čiže niekto môže jesť čokoladky petana že? a maš tvar ja riťka..... a niekto nemôže..bohužial. ale je tot ak

sade8

asi tak ma pravdu petana
vobec to nie je pravda ze to a to skodi pleti, mozes jest akokolvek zdravo a nic!!!!!

a to co tu pisete ze orechy a koreniste jedla ani ta cokolada, nikdy to nikde nebolo dokazane!!!! spoliehate sa iba na nejake clanocky, pri tom to neni overene.

petana

jest mozete hocico...vsetko sa to deje v mysli..ak uveris dristam starej matere, ze cokolada sposobuje akne, tak ho aj budes mat..ja jem uplne vsetko..aj nezdrave..mam 16 rokov a cistu plet bez vyrazok

psyliumnaple

ja presne to iste robi. cez tyžden rano ovsene vločky , natural ryža potom zase večer kusok jablka.. /ale štve ma že som takto chudí -jedol by som ako prasa/ ale som chudý...... a cez vikend ako aj dnes ...to je niečo nenormalne....od dvanastej do teraz tlačim vkuse ..... večer si dam psylium...a probiotika a od pondelka pokračujem z trápením.... inak banan zahlienuje nie?

simka111

To poznam :D
Ja mam tiez problemy s pletou akne,vyrazky a mastnu plet.Je pravda ze strava ovplyvnuje stav pleti,ja s tym mam skusenosti.Skodi:čokolada,oriesky vela syra,korenisteho jedla....
Ale naopak pomaha:banan,pomaranc,biely jogurt,acidko,prhlavovy čaj,,, toto vsetko jem kazdy den ale.... ked pride vikend prejem sa ako take prasa a potom sa ani neoopati cez tyzden nejest ked si to vynahradim stravou cez vikend :D :D :D