Všetci čo maju problem s pleťou

Príspevok v téme: Všetci čo maju problem s pleťou
psyliumnaple

mohli by sme si každy den písať čo ste zjedli ako sa stravujeme...lebo akne , vyrážky a celková zhoršena pleť je spôsobená jedine stravou. napr uživajme denne psylium a probiotika... toto všetko by u mna bolo v poriadku len mam tendencie sa prejedať ... a preto zakladam tuto temu že sa budeme podporovať čo kto kedy zjedol a ake ma problemy s pletou a čo preto všetko robil robí a bude robiť .

jajka001_

juuj moja taketo testy: ked dva tyzdne nejem cokoladu, plet sa mi cisti a vyrazky sa mi netvoria. ked zjem čokinu,na druhy den mam tri hlboke vyrazky. to je veda, čo?

jajka001_

tak potom nechapem preco rypes do bibby. ja mam roky problemy s pletou a VIEM ze je to vdaka cokolade,ano, nemala by som ju jest ale casto neodolam, je to zavislost.
niektori ludia s nou nemusia mat problem, pretoze ich telo to vie bez problemov spracovat. cokolada je povazovana za rizikovu potravinu v suvislosti s akne, ako aj par dalsich.

matamata

bibba a co ma urazas...urazam ta??ak chces vediet ja to nerobim vobec, pretoze sa nesledujem jak blba...neviem ty mozno nemas cely den co robit ale ja mam a nie este si sledovat ci sa mi nahodou niekde vyhodi jeden pupak a potom budem analyzovat co som vcera jedla a ci to suvisi jak nejaky hypochonder...

bibba

...ak to clovek prezenie. proste treba si davat pozor a basta. a niekedy to clovek neodhadne a potom je taky problem. no nevadi...

matamata

bibba aha ty zjes jednu cokoladu a chodis sa pozerat do zrkadla ci nemas akne???hm tomu sa hovori posadnutost ...ale nevadi...

bibba

matamata... myslim si ze mi je dost jedno, co sa kedy dokazalo/nedokazalo, ale vela ludi sa pocituje zmeny na svojej tvari po urcitych jedlach a to je to ocom tu hovorim, si odveci proste...

bibba

no neviem, uz som to aj tu pisala raz, ze ked nejem sladke uz po dvoch tyzdnoch vyzeram dost dobre, ale cokolada a chipsy a arasidy a taketo priserne veci, tak to je uplny zabijak, az potom hranolky a hamburgery a syry, tie skodia aspon trochu menej... ale tomu by sa mal clovek vyhybat asi tak ci tak, ked su to take sracky...