Jacmen v oku..ako sa ho zbavim?

mirka 23

Smutne ocko, v lekarňach nie... nič si tam nekupuj ak možem poradiť. A GSE tam určite nenajdeš, budu na teba pozerať s vyvalenými očami :)
Mamke sa podakuj... aj ja sa teraz môžem, sice ma nedavala velmi očkovať, len tie klasicke veci, ale ATB bolo asi dosť...

smutne_ocko

človek mas pravdu viem ze vyrusy sa najlepsie liecia vnutorne..mas aj pravdu v tom ze vakcin som mala dost kedze moja starostliva mamka ma dava ockovat hadam proti vsetkemu.Antibiotika som uz dlho neuzivala ale kedysi som brala dost casto.Horsie je ze mam jednu zavislost a to cigarety.Snazim sa prestat kolko chcem a jednoducho to nejde viem ze je to chyba,ale zas jem aj dost zeleniny aj ovocia to hej.
Mirka 23 dakujem za radu vyskusam sa popytat v lekarnach a ak nenajdem tak si to objednam :)

človek

smutne_ocko:

Dam ti univerzalnu radu: dobre jedz, dopň vitamíny pár gramov C a B-komplex forte, zbav sa jedov v tele.

Choroby sa nikdy nelieča izolovane! Telo je jeden celok. Choroby sú len následkom zhoršenia stavu tela.

a) výživa: Ješ čerstvé ovocie a zeleninu? Dáš si občas vitamíny C a B?
b) jedy: Koľko vakcín si v živote dostala? Máš v tele kovy? Brala si antibiotiká alebo iné "skvelé" lieky?

mirka 23

smutne ocko, ten lekar musel byť riadny idiot. Nepanikar.
GSE (citricidal) je výťažok z grepových semienok velmi učinný proti pliesňam v tele. Ja som objednavala z čiech, lebo na Slovensku som nenašla.

mirka 23

GSE (citricidal) je výťažok z grepových semienok velmi učinný proti pliesňam v tele. Ja som objednavala z čiech, lebo na Slovensku som nenašla.

mirka 23

smutne_ocko

a ak by som nato rezanie nesla nezhosilo by sa mi to este viac po case??aby som nakoniec nemala nejake problemy s tym ze sa mi to zhorsii

človek

smutne_ocko: Pod skalpel íst nemusíš. Nikto ťa k tomu nemôže prinútiť. Za to že to nejaký blbý lekár povedal? Pche. Jačmeň nie je smrtelný, vyliečiš to. vykašli sa na doktora a už k nemu nechoď.