Jacmen v oku..ako sa ho zbavim?

Erika183

Ježiš ženy čo tu píšete, už som celá vystresovaná, našej malej trojročnej dcérke sa vyhodil jačmeň a už to má asi 3 mesiace, boli sme 3x na očnom a len mastičky nám dal raz takú raz takú... a nič bojím sa že to bude musieť ísť von chirurgicky :( ... bolí to?

lienka274

Dnes ráno sa mi urobil na oku jačmeň, skúsila som si na to dať očnú mastičku Tobradex a teraz je tesne po obede a už ho nemám. Bol dosť veľký a pomohlo to, myslím že niečo na tých liekoch bude. Odporúčam vyskúšať

aloegel

dobry den. Proti jacmenu je vhodne pouzivat activator z aloe vera. V pripade zaujmu o viac informacii kontaktujte ma emailom

ty

ten obklad z kamiliek pomaha...vazne..tiez som mala jacmen...opuchnute cele ocko...ziadne kvapky maste mi nepomahali..ta som skusila toto...a preslo...kamilka ma cistiace a upokojujuce ucinky....takze malo by zabrat na stopercent...drzim palusky

mia86

poctivo si davaj mast alebo kvapky co ti lekar predpisal a nahrievaj si to.nic ine sa podla mna aj mojej ocnej robit neda.ja som si davala do sacku teplu vodu a to som si prikladala na oko.mne uz to bohuzial nepomohlo,pretoze ked mas ten jacmen dlhsiu dobu ako som mala ja,opuzdri sa a to uz tazko zmizne a operacii som sa teda nevyhla.hlavne ss to nesnaz prasknut,hrozi infekcia.

Lenuus

ja som maala jačmeŇ minuli rok a museli mi ho rezat pretoze bol velky .. tento rok sa mi spravil zase a neska som, bola u ocnej a ta mi povedala ze si to mam ohrievat cajom lenze ja nwm akiim poradte !??
!! :D

dominiqua

Moja kamrátka mala s tým jačmeňom tiež problémy,tak si pripravila kamilkový čaj a to si potom prikladala na oko.po dvoch dňoch jej to zmizlo.tak neviem.

babkaaa

moja babka si dala rezat pred mesiacom jacmen a nie a nie sa to zahojit.Stale jej to mokva,dava si na to horske slnko a vselijake bilinky a nic.Ja som jej navrhla bio lampu a povedala ze nie je vhodna.Tak neviem co dalej.

janab

Ked sa urobí jačmen na oku, to znamená, že telo nemá vôbec vit.B. Takže určite brať denne, dobrý je pod názvom Milgamma (v lekárni, stojí cca 4 éčka), ak nie, tak si kúp B-complex . Kedže fajčíš, tak nikotín ta oberá o vit.C a minerálne látky, takže bud prestať, alebo brať vitamíny. Ešte som nepočula, aby jačmen rezali, skôr sa mi zdá, že by mal dozrieť a sám praskne. Ale určite je to vnútorná záležitosť, takže vitamíny a strava.