Kolko stoji novostavba RD?

lost

sasskia - aku ma svokor marzu? :D

ale nie, len si robim srandu :P

- no podla mna, kdo umi ten umi... a mozno sa to da naozaj lahko postavit, len treba mat "kontakty" kto vie ponuknut material co najlacnejsie :)

sasskia

2 miliony????? To tak akurat garaz.....Chcem vidiet, kto sa vtesna do tej ceny. Aj bungalov vyjde minim. tak 5mil.. Takych uz bolo, ktori zacali stavat s planmi mat dom do 2 melonov a skoncili akurat tak pri natiahnuti hrubej stavby a potom stop a skoncilo sa to inzeratom...predame nedostavany dom, hruba stavba za super cenu....
Sa spamatajte v dnesnej dobe a za 2 miliony...To ak nemate minimum 5 milionov, ani sa do toho nepustajte....
moj svokor ma stavebnu firmu, takze viem o com hovorim.

lost

Tiez si myslim ze v meste je to lepsie, ale zase nie v centre = vela smogu :) aut a podobne, skor niekde na kraji mesta, vacsi pokoj, ale dedina jedine ak ma obchody/a hlavne bnakomat, nie ako moja dedina, 1 bankomat a aj ten nefunkcny uz 2 tyzdne :D

Len cena pozemku priame (blizko centra) je sialene prestrelena... napr tie ceny ze 200 eur za meter, alebo aj 100 eur je relativne dost...

+ malicke pozemky, 500m si nemyslim ze je naozaj dost :)
ved dom zaberie s garazou tak 250 metrov, a mam 250 metrov pre bazen + ihrisko pre deti, zaben zaberie 50 , ihrisko minimalne 50-100 + nejaka mala"strecha" pri bazene ako posedenie 20-30-40, plus aby to nevyzera vsetko tak natlacene... minimalne tak 1000m2, plus nemoze to byt kopcovite, lebo s tym su len extra investicie + problem (napriklad lopta nepojde rovno, ked ju kopnem synovi) :D

a to najhlavnejsie,
co ak mi nejaky blazon postavi bytovku za pozemkom, 50 ludi mi tam bude cumiet co tam robim... to je ta najvacsia norna mora podla mna...

ale to riziko je uplne vsade, aj v centre, aj na okraji mesta, aj na dedine...

ale na druhu stranu, zivot na dedine by mohol stat viac z hladiska cestovania za pracou/skolou/jedlom...

dobra vila

lost a preco nie? Ja by som si kupila jedine tam a nie na dedine, kde by som bez auta bola odpisana. v nedelu by ma napadlo, ze nemam maslo a surne ho potrebujem, a ak nemas auto, aby si sa odtrepal do najblizsieho mesta do supermarketu, tak mozes vies co. Neviem, ja by som na dedine byvat nechcela (aspon na takejto slovenskej nie) a hlavne takej, co je niekde v keli odpisana a tvori ju pat a pol domov. Tam by som neprezila.