co chystate pre svoju polovicku na valentina?mate nejake dobre tipy?diiik..urcite sa inspiruju viaceri..:)
VALENTIN
ale ved to neznamena,ze ked je Valentin musime niekoho obdarovat...je to na kazdom co urobi v tento den...
Co vam moze na tomto sviatku vadit?Proste si ho nevsimajte,ked uz ste taky.Napriklad ja mam Valentina kazdy den,ked som s priatelom...
to je samozrejme, ze milovanu osobu obdaruvas stale
valentin je len taka ceresnicka na torte
nevadi mi valentin-ale povazujem ho za zbytocny sviatok-milovanu osobu obdarovat by sme mali nielen v tento sviatok-obdarovavat sa mame z lasky stale-nie iba v jeden den v roku. a nemali by to byt len hmotne dary!
preco tolkym ludom vadi komercna stranka valentina? ved to je len tovar v obchodoch, skutocny valentin (a akykolvek iny sviatok) sa predsa odohrava vo vasom srdci, hlave a vasich vztahoch
to je akoby ludom vadila zima, lebo sa predavaju lyze.
Myslim ze sviatok sv. Valentina pochadza z Talianska a bol to rimsky knaz a mucenik....
co je valentin???
americky pristahovalec!!!
tak naco ho uznavat???
ja uznavam svoju lasku
moj partner este nikdy neprezival valentina s partnerkoum, myslim tak, ze prave v tedy, ziadnu nemal.. teraz, ked ma mna, som smutna, ze mu nemozem dopriat tento sviatok.. ja pridem domov az v piatok... sme od seba 150 km... poradi mi niekto, ako mu mam spravit potesenie, aj ked som tak daleko?
ked clovek miluje, je pre neho valentin sviatkom
to je skutocne velmi dobry a zaujimavy darcek ! :-)
valentin je o nicom-ked sa dvaja miluju- nepotrebuju k tomu umele sviatky.z lasky davat sa ma v kazdej sekunde nasho zivota!