VALENTIN

slusny_muz

Myslim, ze je to pekny zvyk, mozno si niekto uvedomy koho ma pri sebe, ze ho potrebuje...aj neavadi ze to je uz tak velmi komercne....kazdy sviatok aj meniny, narodky su pekne....
AJ ked niektori ludia bez partnerov mozno citia nieco ine.....

lera

sjella: suhlasim s tebou :-)), aj ja si myslim, ze je to urcite najucinnejsie to prekvapko, ked to clovek necaka, hoci samozrejme aj na Valentina to potesi

sjella

cim je ten sviatok carovny? podla mna je carovnejsie, ked ta clovek nniecim prekvapi v uplne vsedny den.. a nie v taky, ked sa to od "kazdeho" caka.. neberiem samozrejme nikomu nazor, len hovorim svoj

mišelka

mne sa tento sviatok pači, a nemyslím si že je na to aby som niekomu povedala že ho lubim, prave naopak v tento den sa to snažím prejaviť inak. Mna tento rok priadel chce zobrat do bojnic ale aky program tam chystaju neviem. Nezisťovala som to kvôli prekvapku.

mirka_z_ba

Nemam rada ludi, ktori tvrdia to co sjella. Je to sice pravda, ze lasku mame vyjadrovat vzdy a nielen na Valentina, ale v ten sviatok to ma zvlastne caro.

jajanka

no, ja tiez nemam rada valentina, vacsinou sme obaja-ja aj priatel v tento den nervozni, az dojde k hadke:DD a vacsinou mu kupim nieco, co ma on rad. napr. nejaku mnaaam cokoladu. a tento rok pre neho dam vyvolat moje.....ehm....mierne eroticke fotky. urcite ho to potesi:)

sjella

och boze.. nemam rada valentina.. ako keby sme potrebovali specialny den na to aby sme niekomu povedali lubim ta... Nic v zlom. ja len reagujem na ten cely sviatok, ktory je aj tak reklamnym tahom...