Nasla som si hrcku v prsniku asi pred dvoma tyzdami a bola som u lekarky..Na usg idem az o dva tyzdne a mam velky strach. Ma asi 5x6mm a ja sa dovtedy zblaznim.Rodinna anamneza je dost zla, ale ja mam len 24 rokov a v mysli ten najhorsi scenar :(
Hrcka v prsniku, este som mlada
ved mi ani neodpovedate na otazku!!! je mi luto, ale toto ma vobec nepresvedcilo...
Aby bola liečba účinná, treba pridať aj ďalšie látky, hlavne graviolu, ale aj glukan zaberie. Vitaminy zháňajte, a zatiaľ jedzte to čo máte k dispozícii. C-čko určite máte, aj zeleninu. Žiaden cukor! Keď vám to pomôže, poraďte to zas niekomu ďalšiemu v núdzi.
coze? denna davka vitaminu C je jeden gram,. ved je to nebezpecne tusim na oblicky..
Ak tá operácia počká, skúste "lieky" dole. Nič neriskujete, sú to len vitamíny, teda jedlo. Ak je to rakovina, o týždeň začne miznúť, možno už o pár dní, musel by som sa pozrieť.
"Lieky":
- čerstvá zelenina, šaláty, ovocie
- gramové dávky C-čka každé 3 - 4 hodiny, pozor C-čko sa nesmie len tak vysadiť, treba 2 dni znižovať dávku
- Ak vážite 60 kg, tak 5 g umelého B-17 na deň, alebo 4 jadierka divej marhule, alebo jadierka z 12 jabĺk. Ak vážite ináč, prepočítajte to na svoju váhu.
Uvedené vitamíny jedzte nezávisle od zvoleného spôsobu liečby.
ja som si to precitala, ale ako je napisane na zaciatku, niesi lekar. Je to ako keby som ja co nemam sajnu o fyzike spravila stranku a skopirovala jednoznacne info o paralelnych vesmiroch,..
izzi: Odpovede na tvoje otazku su v tej linke. Nebudem to sem prepisovat. Viem co je to strach a velmi ti drzim palce.
lekarka mi povedala,ze by to nemalo byt nic vazne, vraj je to dobre ohranicene, pravdepodobne fibrom.Ale aj tak mam paniku z toho. Na usg chodim pravidelne kazdy rok. Je pravdepodobne,aby sa tak vazne ochorenie vyvinulo v takom mladom veku?
Jano2265: To nie su experimenty. Vitaminy posiluju imunitny system. Nic sa nestane ak ich budete jest. Naopak nejedzte sladke. Rakovina ma rada sladke.
mala som 21. ked som si nasla hrcku. mna pre zmenu poslali hned na usg a o par dni na operaciu. netreba hned robit paniku, nech najprv nech ti zistia o co presne ide. ja som mala tukoveho povodu. dnes by som asi najskor skusila lecitin (alebo ako tu radil kedysi RNG). v takomto pripade kazda rada tazka, snad len to ber tak ako to je, kto nezazil nepochopi a experimenty to je tiez na zvazenie...
jano, lenze ja nechcem spachat samovrazdu,..:?