no vysvetly mi niegdo preco su zeny take neznesitelne ked maju svoje dni a casto si ani neuvedomuju ze ako ublyzuju az neskor a dost mi to leze na nervy uz
zeny a ich dni
by si si neprial ani zit...neskutocna bolet, nevies ci si sadnut a ako si sadnut, ci chodit alebo co, tabletky nezaberaju.. citis sa akoby si bol "posrany", ked mas vlozku, nevyspis sa , citis ako ti tecie nohami..bol by si vtedy prijemny...keby sa takot citis????
ked si nezazil nepochopis, mne byva stasne..
ejkej neviem ako ty ale ja pri pisani ustocka mam zavrete a nekvakam :-D a ze TEBA SOM SA NIC NEPYTAL? nie? ved toto je forum pytas sa vsetkych co sem chodia...:D nepostrehla som ze OKREM BIOPICH :D smola....hold nazor... :D
Snazim sa priatelku brat s rezervou, ked ju chyti rapel. Viem si predstavit, ze to neni nic prijemne, tie pocity a bolest a clovek je podrazdeny. Miesto prilievania oleja do ohna, radsej skusam klud, pokoj a lasku na nu :)
Kvietok,
precitala si si nazov temy. Ako si prisla na to, ze sa muzi vedia len stazovat?
az na to, ze zeny sa pritom nehnevaju na ich kramy :D
na to ze je chlap neznesitelny sa netreba stazovat ale to riesit ....
miaumic: no jo...ono chlapi sa len vedia stazovat ze zeny su neznesitelne, ked maju kramy...ale neuvedomuju si, kolkokrat su oni neznesitelni- a to aj bez tych kramov...
kvietok23: tak to bola veelmi dobra otazka! tiez by ma to zaujimalo :)
tak po prve teba som sa nic nepytal :D po druhe ja si pisem jak chcem a ty si dobre jebnuta akurat toto forum je nato a ked sa ti neluby necitaj nekazem ti to tak drz ustocka a nekvakaj