zeny a ich dni

nasedni

Nie kazda je taka. Ja ked mam "svoje dni" tak prvy den ma mierne tlaci v podbrusku, ale takmer to ani nieje citit a ostatne dni ani neviem ze to mam. Po 4-5 dnoch mi skoncia, a jedine co je na mne vtedy ine je ze castejsie beham na wc :)

lekno.

ejkej, absolutne sa ti zmeni hladina hormonov, cele telo je citlive, mna brucho boli tak ako keby mi niekto stlacal vnutorne organy pastou prvych niekolko hodin. To je hormonova zalezitost, tak by si to mal trochu chapat, vy muzi mate stalu hladinu hormonov, no my nie. Len ju obim, prikyvni a mysli si svoje:)

priroda32

no to bude asi tym ze cely den mna aj dva dni ked to zacne,boli pobrusko a ziadne lieky mi nezaberaju,dost som nervozna vtedy,to ako keby ta bolel zub dva dni v kuse.

ejkej

no sak ja to chapem ale bez dvovodu alebo len banalita staci aby som si to odniesol ja a potom sa ospravedlni neskor tomu nechapem tak nehovorim ale tak vy zeny ste niekedy hrozne cest vynimkam &d.

giginkaa

niekazda zena je taka... a ak ti je nanic a este ta napr vs boli, na vs si sitlivy..nie je to bohvie co
no a nalada sa trochu meni to uznavam ja som tiez neprijemna niekedy