Vysvetlí mi niekto niekedy, prečo sa toto všetko muselo stať mne? Začalo to nevinným chudnutím kvoli tomu, aby som sa istej osobe zapáčila. Odvtedy samú seba trápim a týram... Bud hladom, alebo prejedaním a vracaním. Som chorá, áno až teraz si to skutočne uvedomujem. Zdravý, normálny človek sa predsa netrápi hladom, další den sa neprežere do prasknutia a následne sa pôjde vyvracať. Normálny človek nerozmýšla vkuse nad tým, čo bude jesť, čo môže jesť, čo nemôže jesť, nerieši čo kde kedy ako... Nikto nie je dokonalý, tak prečo to nechcem pochopiť a chcem byť dokonala??
Zacalo to nevinnym chudnutim..
takže takychto tem je tu dost,ja som tiež v tom a je to aj moj pripad. Neuverite ale trva to uz strasne dlho, ked si predstavim kolko premarneneho casu je za mnou. Stale som v tom zacarovanom kruhu a pri tom moje najvacsie zelanie je dostat sa z toho. Bojujme, ale ako? Ved uz som skusala vsetko
Milá Zabudnutá, akoby si to písala o mne, presne to aj na mňa všetko sedí- rozmýšľam len a len o jedle 24 hodín denne, buď sa prejedám a zvraciam alebo hladujem a tiež sa pýtam - prečo JA????
Možno by sme sa mohli prostredníctvom tohto fóra vzájomne podporovať, dodávať si chuť do života, rady ako to všetko urobiť znesiteľnejším...ozvi sa prosím:-)
myslím že ešte nie je všetko stratené a nám dvom aj ostatným podobne zmýšľajúcim jesto ešte pomoci, tak sa dajme do toho a bojujme!!!