Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podla kamaratky niesom normalna.... pomoc

Príspevok v téme: Podla kamaratky niesom normalna.... pomoc
bubu123

moja kamaratka ma trochu nadvahu a ja mam zas 162cm a 48 kg teraz sme spolu zacali chudnut, lenze dnes ona prisla s mliecnou dietou a ja som jej to hned vyvratila a vznikla z toho hadka, ona presla na diety a povedala ze ja nechapem ake je to, lenze ani ja nemam taku postavu ako chcem, moja vaha mi vyhovuje ale mam tuk na bruchu a na stehnach tak sa snazim zdravsie stravovat a sportujem a pijem len vodu, dnes ked som odmietla kolac mi povedala ze som uplne chora, ja len chcem mat sexi postavu do plaviek, som naozaj niak psychicky na tom zle alebo len ona prehana?? lenze teraz neviem ci sa mam vratit k mojmu staremu stravovaniu jem vsetko a kedy chcem......je to tazke menit so zivotny styl ked ta nikto nepodpori, dnes sme sa uz trosku udobrili a povedali sme ze uz o tom nebudeme hovorit, je mi divne sa hadat o takychto blbostiach, myslite ze je chyba na mpojej strane??

Tucnucka

Mozno jej nerad,len ju podpor v chudnuti,ked schudne 1-2kg,povedz jej,ze si si to vsimla.Namotivuj ju,kze ked schudne 5kg pojdete si kupit spolu nejake pekne tricko atd.

jajka001_

zuzic ona nechce radu, ona chce len polutovat. tak ju polutuj a ostatne nechaj na nu, kto chce, riesenie si najde

zuzic

ja viem a snazim sa jej pomoct, lebo chodi za mnou vyplakavat ked je zle ale pomoc nechce...ja viem ake je to blbe, moja kamoska ma 174/49 a viem aj ked som bola este viac pri sebe ako to padne..ale ona chce radu a ked jej ju dam tak...

Tucnucka

Prepac.Mas normalnu vahu a kamoska ak ma o 10kg viac,tak Ti asi zavidi ako skvele vyzeras,a preto sa s Tebou na temu vaha,chudnutie nechce bavit.Je to demotivujuce aj chudne niekto,kto vyzera dobre a ta tucna baba by bola stastna ekby tak vyzerala.

zuzic

tucnucka nie som. zakladatelka temy ma podvahu mozno ale ja nie. ja mam 165/ 57. tak nechapem kde je problem...mavam take iste komplexy ako ona ale ona ma nepocuva ked jej hovorim ze tymi dietami len nabere...

zuzic

tucnucka ale ja nie som vobec vychrtlinka. praveze potrebujem aj ja schudnut len sa snazim pri tom premyslat nie bezhlavo sa hadzat do diet...preto nechapem preco je zvlastna ked aj ja potrebujem schudnut...

Tucnucka

Baby necudujte sa,ze Vas Vase kamosky s nadvahou nemaju radi ak ste vychrtlinky a ony buchty.
Je to normalne,ze ak dievca,ktore ma 50kg a nadava aka je tucna a bla bla,takze to dievcata,ktore maju 60kg a viac nastve.
Naco chcete baby chudnut,ked mate pod 50kg?Ved musite byt uplne chuducke ako prutiky,poznam baby,ktore maju 48,49kg a su ako chodiace vesiaky na saty.
Skor by ste mali kamoskam pomoct chudnut a nie chudnut s nimi.

zuzic

jaj no aj ja mam taku v dalsom rocniku a tiez neznasam ten pohlad na to telo:DD ibaze ja nemam peknu postavu preto moc nechapem:)

jajka001_

si normalna, jedz co chces, ja tiez ked poviem ze chcem schudnut tak mi povedia ze nech neblaznim a neotravujem. tak to radsej nikomu nehovorim :)nech mi do toho nekecaju