Podla kamaratky niesom normalna.... pomoc

Príspevok v téme: Podla kamaratky niesom normalna.... pomoc
bubu123

moja kamaratka ma trochu nadvahu a ja mam zas 162cm a 48 kg teraz sme spolu zacali chudnut, lenze dnes ona prisla s mliecnou dietou a ja som jej to hned vyvratila a vznikla z toho hadka, ona presla na diety a povedala ze ja nechapem ake je to, lenze ani ja nemam taku postavu ako chcem, moja vaha mi vyhovuje ale mam tuk na bruchu a na stehnach tak sa snazim zdravsie stravovat a sportujem a pijem len vodu, dnes ked som odmietla kolac mi povedala ze som uplne chora, ja len chcem mat sexi postavu do plaviek, som naozaj niak psychicky na tom zle alebo len ona prehana?? lenze teraz neviem ci sa mam vratit k mojmu staremu stravovaniu jem vsetko a kedy chcem......je to tazke menit so zivotny styl ked ta nikto nepodpori, dnes sme sa uz trosku udobrili a povedali sme ze uz o tom nebudeme hovorit, je mi divne sa hadat o takychto blbostiach, myslite ze je chyba na mpojej strane??

anjelik9

ty nie si normálna a ešte nenormálnejšia ti to povedala nie? =P keď chceš zdravo papať tak papaj ja sa tiež snažím pekne postupne vyraďovať z jedálnička nezdravé jedlá teda od daktorých som sa odnačila ako sú pudingy chipsy a pod a tiež aj pekne cvičím lebo chcem mať paknučkú postavičku do plaviek =) tak kašli na jej metódy riaď sa podľa svojich keď tebe vyhovujú a nie podľa nej

sweet_lolitta

prosim ta pekne, robis to dobre. Jedz vsetko ZDRAVE a nemas problem s vahou :) A ked mas vyslovene tuk na stehnach a bruchu, nepomoze ti ziadna dieta, pekne sa stravuj a utekaj cvicit. Najlepsie co mozes na sexi postavu urobit je spevnit ju. Lebo stihle ale makke ovisnute telo sexi nie je.

nepocuvaj svoju kamosku a chod si za svojim cielom :))

zuzic

bubu ja tiez ked odmietnem sladke alebo nejake jedlo ma maju za blazna, hlavne rodicia mi stale hovoria ze ci chcem byt anorekticka atd...jednoducho s niektorymi sa nedohovoris:)