Kedy uz konecne SCHUDNEM - ziadna vola !!!

Príspevok v téme: Kedy uz konecne SCHUDNEM - ziadna vola !!!
carla8555858

Ja uz som nacisto zufala ked sa vidim v zrkadle. Kopa sadla a slaniny.. je mi zo seba zle. Pred rokom a pol zom z hm . 71 pesla na 58 a teraz mam 62-63 . Vyska 171. Ale je to des! Stale stale musim jest .IDem maturovat, prijimacky na vs a vsetko .. Ach .. Neznasam svoj odraz v zrkadle. Svoje stehna, boky brucho .. A ked vam napisem co som dnes ziedla tak ma asi ukrizujete. 8!!!! cokoladovych rozkov ,samozrejme nie naraz , kusok milky cokolady , a knedlu s kapustou a masom . JE mi zo seba vyslovene hnusne . Nemam volu v uceni , v jedeni , v sportovych vykonoch -bola som prinutena zacat aktivne sportovat kvoli skole. Mam pocit ze nic sa mi nedari . Nezvladam to !!! Vecer idem behat aspon to .. skutocne teraz vela sportujem ale nechudnem lebo len jem a jem a jem .... Mam pocit ze vsetko sa zacalo rucat odkedy ma v auguste opustil priatel ..... Nic ma uz tak nebavi ako dovtedy. Moja vola je FUC !!!! Prosim o pomoc......... Ako dokazat zhodit?????

rew

carla8555858> nemyslim si ze je to s tebou az take zle. Ja som asi o 2 cm vyssia s rovnakou vahou, a aj ked nie som uplne spokojna, neopisovala by som to ako kopu sadla a slaniny. Mozno aj to je dovod preco ti chyba pevna vola.. nepacis sa sama sebe v zrkadle ale ten obraz nie je az taky zly aby si si povedala ze s tym nieco ides robit ;) Tucnucka ma pravdu.. ak chces naozaj schudnut, musis zacat normalne jest a pit vela vody. Nie hladovat... normalna vyvazena strava, male porcie a pravidelne. Ked telo bude dostavat co potrebuje, prejdu zachvaty zravosti a chuti na sladke a budes sa aj lepsie citit. Vidim to na sebe.. ked mam ranajky, desiatu, obed... tak som v pohode.. Ak sa koli povinnostiam nestihnem najest, vecer zozeriem co mi pride pod ruku a neprestanem ani ked uz nie som hladna - to by som bola schopna zjest tych 8 rozkov aj naraz ;) Ale samozrejme ze obcas si cokoladu treba dat :) Hlavne ked si v strese pred maturitou/prijimackami (btw.. drzim palce ;))
Je super ze pravidelne sportujes, podla mna by stacilo trosku zmenit jedalnicek a do leta budes mat postavu ze ti ju vsetky budeme zavidiet ;) Ja viem ze sa to lahko hovori ale zabudni uz na priatela.. pride dalsi ktoreho budes lubit este viac.. a zatial si uzivaj ze mas cas sama pre seba

Tucnucka

Som zamilovana a jest mi chuti :-) Este som neschudla ked som sa zamilovala a priatel,ktory ma sexi postavu mi hovori vyzeras super,tak som si povedala naco budem chudnut.Ale moja mamka mi povedala vyzeras ako hroch,to sa ma dotklo a povedala som si,ze dokazem mojmu okoliu,kamaratom a priatelovi,ze mozem byt aj ja sexi v obtiahnutych rifliach,plavkach.

jajka001_

mala by si sa zamilovat. vtedy ani jest nechutí :)podla mna ješ stále preto, lebo si v stresea, nie si šťastná a takto si to kompenzuješ. paradoxne si tak vyrabas dalsi problem, to je podobne ako u zavislosti na drogach. vyhybaj sa kalorickym jedlam a miestam kde by si sa k nim mohla dostat. napr. v obchode vynechaj regale so sladkostami.

tinka86

carla8555858, ja mam presne ten isty problem a dokonca aj tu istu vysku a vahu. Snazim sa uz 1 dostat na moju vahu, ktoru som si poctivo vydrela - 55kg. Ale moje zachvaty "zravosti" mi to zneprijemnuju. Dnes som zozrala tolko sladkosti ako ani nepamatam a najhorsie je ze sa tieto stavy objavuju castjesie. Ja som uz uplne zufala, uplne ta chapem. Rada by som sa z toho dostala ale uz neviem ako.

Tucnucka

Nezjedla si toho vela,len si prijala vela kalorii.Ak by si namiesto cokoladovych rozkov zjedla rozok s paradajkou,mozzarellou,urobila by si lepsie.Ale podla mna nie si hora sadla.Ked si dokazala zhodit z vahy 71kg na 58kg to obdivujem,velmi.A mas 62kg,ved to vobec nie je zle.Ak merias 165cm a nie 155cm.Udrzuj si vahu a to,ze vela jes?Mozno Ti chybaju vitaminy,ziviny pre telo.Ak ma telo co potrebuje nemas chut prezierat sa a jest vela sladkeho.Skus jest kazde 2 hodiny ale mensie porcie,na maly tanier.Mozno Ti to pomoze.
Ale kvoli vahe sa netrap.Keby som vazila ako Ty,tak som stastna.

carla8555858

prosim ta a nemohla by si mi radsej dat e mail ty a napisem ti ja ??? kludne sa mozme spojit a spolu bojovat ... dvom to pojde lepsie.