Kedy uz konecne SCHUDNEM - ziadna vola !!!

Príspevok v téme: Kedy uz konecne SCHUDNEM - ziadna vola !!!
carla8555858

Ja uz som nacisto zufala ked sa vidim v zrkadle. Kopa sadla a slaniny.. je mi zo seba zle. Pred rokom a pol zom z hm . 71 pesla na 58 a teraz mam 62-63 . Vyska 171. Ale je to des! Stale stale musim jest .IDem maturovat, prijimacky na vs a vsetko .. Ach .. Neznasam svoj odraz v zrkadle. Svoje stehna, boky brucho .. A ked vam napisem co som dnes ziedla tak ma asi ukrizujete. 8!!!! cokoladovych rozkov ,samozrejme nie naraz , kusok milky cokolady , a knedlu s kapustou a masom . JE mi zo seba vyslovene hnusne . Nemam volu v uceni , v jedeni , v sportovych vykonoch -bola som prinutena zacat aktivne sportovat kvoli skole. Mam pocit ze nic sa mi nedari . Nezvladam to !!! Vecer idem behat aspon to .. skutocne teraz vela sportujem ale nechudnem lebo len jem a jem a jem .... Mam pocit ze vsetko sa zacalo rucat odkedy ma v auguste opustil priatel ..... Nic ma uz tak nebavi ako dovtedy. Moja vola je FUC !!!! Prosim o pomoc......... Ako dokazat zhodit?????

Ushna

Cauko mam 21 a mam rovnaky problem a podobne pocity. napadlo mi, ci by nebolo super sa spolu dat nejako dokopy a skusit chudnut takto bo uz som tiez zufala, tez mam skusky, ale na VS som sama a len sa deptam ://

napis mail ak by si suhlasila mohli by sme sa dohodnut